Makeup glam by @makeupbyoevh

Hair & Beauty

Hei fiiine! I dag var det første skoledag på meg og det gikk så utrolig bra! Jeg var kjempenervøs i starten, men lærerne og klassen var en haug av flotte mennesker og nå som det er Fadderuke er det nok lett å bli bedre kjent. Jeg trives allerede og gleder meg til å komme i gang, og for de som lurer er det Moteindustri på SOFI jeg studerer nå! Det var en rask oppdatering om skolefronten og nå skal vi gå videre til sminke & søte Olivia som har stått for alt arbeidet! Olivia er helt selvlært og er utrolig flink innenfor sminke, så å bli sminket av henne synes jeg er veeldig veldig stas, hehe! Hun er så søt og har allerede lært meg masse tips og triks som jeg gleder meg til å vise dere :-)

- Perfect Pink -

Her har dere bilde av den siste looken Olivia gjorde på meg og - ja WOW jeg elsker den! Jeg er uten tvil glad i fargen rosa, så å få rose øyenskygge og rosa lepper? Det liker jeg - hehe. Denne looken har jeg allerede hatt fler ganger den siste tiden (prøvd å gjenskape den*) og jeg elsker å prøve ut nye looker. Som regel har jeg kun hatt brune toner på øynene, så å utforske med litt farger er virkelig gøy!

- Festival Glam -

Look nr.2! Åhh, endelig fikk jeg prøvd Kylie sin Lord Metals Lipstick på leppene! Denne fargen er virkelig helt spesiell, men jeg likte den veldig godt til en look som dette ♥ Festival sminke har ingen grenser, her er det bare å være kreativ og det viste Olivia meg! På siden av skinnet har vi både brukt Kylie Lipstick (Lord, som på leppene) og forskjellige øyenskygger! Synes selv at det ble veldig kult og hadde det ikke vært for at jeg skulle rett på jobb, hadde jeg nok hatt på sminken heelt til den forsvant - haha!

Olivia finner dere på Instagram og hun har blant annet bryns-tutorials, viser hvordan man kan legge en winged eyeliner og masse fler fine looker! Jeg vil virkelig anbefale dere å ta en titt, og dere finner Instagrammen hennes her ♥ Jeg og Olivia har planlagt litt hva vi skal gjøre fremover og blant annet er det en Halloween Look som står for sin tur! Jeg gleder meg til neste gang jeg sitter hos henne og blir sminket, det er både behagelig og skikkelig koselig å være med henne!

Hva synes du om lookene?

Liker

Kommentarer

Anne Stine
,
Elsker lookene, spesielt Perfect Pink <3
Sofie Kvelland,
Julie
,
Hei! Jeg har veldig ujevne lepper - altså er de mye fyldigere på den ene siden, noe som får hele munnen min til å se skjev ut. Jeg har vurdert restylane eller lignende for å prøve å jevne dem ut, men er litt usikker ettersom jeg aldri har prøvd noe sånt før. Vet du har gjort nettopp dette, så hvordan føler du det funket for deg? Ble leppene dine jevne, og ble du fornøyd med resultatet? Klem <3