Makeup by @mirandaneimi

Hair & Beauty

Hei igjen! I går var jeg så heldig å bli sminket av en veldig god veninne av meg, Miranda! Miranda er utrolig dyktig innenfor sminke, og hun overassker meg alltid med mange fine looker! Hun har sminket meg til mange eventer tidligere, jeg stoler fullt på henne og blir aldri skuffet! I går testet vi ut Kylie Lip Kit for første gang og blandet Dolce K og Koko K sammen, som ga en matt og nude finish. Jeg elsker leppestiftene og et stort pluss er at fargen holder heeele kvelden, selv om du spiser og drikker! Vi testet også ut hvordan det kan se ut med litt fyldigere lepper på meg, altså overline, siden mange lurer på hvordan resultatet blir med Kylie sitt lip kit. Jeg selv pleier ikke å overline til hverdags, men resultatet ble mye mer naturlig enn jeg hadde forventet!

I huden kjørte vi full contouring og la ekstra vekt på highlight, for å oppnå den ultimate glød. Jeg synes øyenskyggen ble veldig fin, her har Miranda mixet brune og rosa nyanser sammen og lagt en winged eyeliner. Vi tenker å lage en video av denne looken for å vise bedre hvilke produkter som er brukt, hvis noen ønsker det! Looken passer perfekt til alle årstider og er lett å gjøre hjemme. Hva synes dere om brynene mine forresten? Det er første gang jeg lar noen andre forme de, hehe! Jeg ble veldig fornøyd og synes de ser mer naturlige ut enn ellers. Spørsmålet er om jeg klarer å ''gjenskape'' de til neste gang!

Dere kan følge Mirandaneimi på instagram, om dere har noen spørsmål kan dere enten sende melding til henne eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, så svarer vi med en gang :-)

Hva synes dere om looken?

Liker

Kommentarer

Nadia
,
Kjempefin look, elsker den 😃 Fortsatt god påske!
Sara
,
Synes at sminken var helt wow! Og jeg ønsker veldig at du lager flere sminkevideoer!!