loving him was red

Blog

Repost av gammelt innlegg:

De fleste av oss har vokst opp til å tro at kjærlighet er slik som på filmer, vi er alle prinsesser som ender opp med en prins og ingen nevnte noe om hvor vanskelig kjærlighet kan være. Øhm, kan ikke huske å ha hørt noe om det liksom? Men så har det seg slik; man vokser opp, blir forelsket og finner ut at det kanskje ikke var like lett som hva historiene ga inntrykk av.

Jeg mener at kjærlighet er ment til også å være vanskelig, for dersom alt ville vært superlett ville det ikke føltes like ekte. Man må føle litt smerte for å kunne elske følelsen av når ting er bra, sette pris på de små og fine situasjonene rundt seg. Det er ikke ofte jeg deler personelige ting som kjæreste på bloggen og det kan ha mange grunner bak seg, som for eksempel at jeg ikke alltid har styring på hva det er som skjer, hvor jeg ligger ann osv - for hjertet? Det tenker annerledes enn hjernen. Men den største er nok at: noe personelig og fint vil jeg ikke dele med hele verden. Det er noe følsomt, sterkt og ekte som jeg vil ha for meg selv.

Jeg har hatt tusen sommerfugler i magen, jeg har vært lykkelig forelsket og jeg har følt ekte kjærlighet. Men, jeg har også følt hvordan det er å bli sviket, smakt på kjærlighetssorg og kjent den vonde følelsen man får når magen vrenger seg og tårene renner nedover kinnene. Men du som leser dette, vet du hva som veide mest av smerten og gleden? Gleden. Sorgen fikk meg til å innse at uansett hvor vondt noe gjør, så vil det i mine øyne være verdt det til slutt. Forstår du hva jeg mener?

Man vet ikke hvem man ender opp med, man vet ikke om man allerede har møtt personen eller om h*n sitter fast i trafikken på andre siden av jorden, man vet ikke om det man deler med en er ekte eller om det kun er det de kaller for puppylove. Men en ting jeg er fast bestemt på og alltid har vært, du vet det ikke før du har prøvd. Om ikke forholdet varer ut livet, ikke gråt, smil isteden. Smil for at du fikk oppleve kjærlighet og smil for at det var riktig der og da. For om man hele tiden skal gå rundt å tenke ''hva - hvis - dersom - at'', kommer man ingen vei videre. Gjør det så enkelt som mulig: kast vekk alt som ødelegger deg og ta vare på det som gjør deg lykkelig. Ikke hold fast i noe som gir deg mer smerte enn glede, og ikke gi opp hvis du føler noe holder tilbake hjertet ditt.

Bare noen tanker fra min side, del gjerne historier/opplevelser eller andre tanker om dette temaet hvis dere ønsker

Liker

Kommentarer

hood exhaust cleaners,
” The crew involves old chipper Morgan Freeman as Joe, paranoid John Malkovich as Boggs, and also the glamorous “goddess,” Helen Mirren.
commercialovencleaning.snack.ws/
Micah Gabourel,
Serdeczne dzięki. Warto było przeczytać.
sumiennyksiegowy.pl/ciechanow/
skin care consultant,
I the efforts you've put in this, regards for each of the great content .
skincare-consultant.tumblr.com/
New PLR products,
Hello there, I found your website by the use of Google even as searching to get a similar subject, your web internet site came up, it seems fantastic. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
kidblog.org/class/new-plr-articles/posts/b
nail art designs,
I’m impressed, I need to say. Truly rarely do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you've got hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the problem is something that not enough individuals are speaking intelligently about. I am really pleased that I stumbled across this in my search for something relating to this.
www.manicuret.com/2015/12/manicure-tips.htm
Legacy Food Storage website,
I have been reading out some of your stories and i can claim pretty good stuff. I will surely bookmark your blog.
fa.vorites.com/news/healthy-benefits-of-pus
Queen Whitiker,
Sorry for the huge review, but I'm really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it's the right choice for you.
www.webjam.com/miro9t7/$blog/
camden services,
We have 20+ years experience in the IT industry especially eCommerce. We believe in building long-term relationships and making certain that our clients succeed in all their goals because their success is our success.
www.camdencounty.com/health/department-chil
enrich financial,
Our experienced Professionals hold industry certifications and have successfully repaired thousands of computers for end users, businesses and resellers.
twitter.com/enrichfinancial
Hippo Roofing LLC,
Hi there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to take a look.
vimeo.com/125012374