Love Lock Bridge

Travel

En av de siste dagene i Paris dro vi innom Love Lock Bridge, som er den kjente broen hvor man kan henge en lås for å symbolisere kjærlighet. Å dra til Paris med kjæresten min for å gjøre akuratt dette har stått på Bucketlisten min siden jeg var en liten jente! Det var like romantisk som det ser ut, hehe :-)

Uansett hvor man går i Paris er det noe fint å se på. Alle bygningene er sitt eget kunstverk og jeg fyllte opp minnekortet mitt hver gang vi var ute - det var nemlig så mye vakkert å ta bilde av. Du kan se en helt vanlig bro her i Oslo, i motsetning til Paris som har dekket hver bro med et vakkert kunstverk!

.. Og eiffel tårnet? Det er 10 ganger finere i virkeligheten og wow så stort det er! Vi dro ikke til toppen, men det var virkelig en opplevelse i seg selv og gå under det. Jeg tror kjæresten min måtte lukke munnen min for jeg gapte hele tiden, haha! (Jeg gaper når jeg sover og når jeg ser noe veldig fint)

Hvis jeg skulle beskrevet Paris med noen få ord så ville det vært: Romantisk, vakkert, kunstnerisk og breathtaking. Dit MÅ du!

Liker

Kommentarer

Camilla,
Åhh, det ser så fantastisk ut! Jeg har veldig lyst til å dra til Paris 😃
starry.blogg.no
Anne
,
Var i Paris i 2013, og siden da har det vel vært strengt frarådet å henge på låser? De klipper bort låser hele tiden fordi gjerdene tåler det ikke lenger.