Lørdagstips

Blog

Våknet opp med verdens støleste kropp, etter å ha vært på SATS i går, og i tillegg så pøser det ned ute! Så hva skal man finne på i dette møkkaværet? Frister jo bare å trekke dyna over hodet og sove enda lengre!

Men da får jeg bare så dårlig samvittighet over at jeg ikke bruker dagen min fornuftig - så her er da noen tips til hva man kan finne på en regnfylt dag:

Sen frokost på senga

Overrask med en enkel og delikat frokost eller lunsj på senga, til noen familiemedlemmer - eller deg selv?

En ekstra lang og deilig dusj eller bad, med favorittproduktene dine

Skal teste ut dissep herlige produktene fra Makestyle - det lover godt med tanke på hvor nydelig de lukter.

Julegaveshopping

Det er enda et par måneder til jul, men hvorfor ikke begynne tidlig? Som regel ender man opp med å få panikk i siste liten, og det er alltid noen gaver man bruker ekstra lang tid på. Lag deg en liste mens du nyter godfrokosten eller lunsjen, over hvilke personer du skal kjøpe til, og forslag på hva du kan kjøpe. Ellers ender du kanskje med å handle alt til deg selv...

Orker du ikke komme deg ut av huset, kan du jo shoppe hjemmefra - på nettet. For eksempel på noen av disse nettsidene:

Klær & Sko: Chicy - Nelly - SoNextYear - StylebyStories - Kentho - Nastygal (NB, her kommer toll i tillegg)

Sminke, vesker, hårprodukter, tilbehør, treningsklær mm: Makestyle - Karma - Individu (sjekk ut innelgget mitt her om treningsklærne, og rabattkoden SOFIE gjelder nå ut hele november)

Dine julegaveønsker

Begynn tidlig også her - lag deg en ønskeliste over hva du gjerne vil åpne på julaften. Du kan feks finne mye fint på nettet, på de butikkene jeg har nevnt over. Det er mange andre fine nettbutikker også, så det er bare å surfe i vei.

Ut på tur - aldri sur

Selv om det regner kan man også ta seg en tur ut - kle på deg med skikkelig regntøy og nyt den friske luften. Hopp i alle søledammer og føl deg FRI, hahah

Kino

Det går mange fine filmer på kino nå. Og i dag - lørdag 3 november - er DEN STORE KINODAGEN i Oslo - dvs alle filmene går til halv pris. Sjekk ut de lokale kinosidene der du bor, om de også har tilbud dersom du ikke bor i Oslo.

Den siste filmen jeg så var Taken 2. Den kan absolutt anbefales! Eller hva med den siste James Bond filmen?

Trening

Er det ikke fristende å trene utendørs, så ta deg en tur innom et trenignssenter. Har du ikke noe meldemmskap så kan du jo høre om de kan tilby en prøvetime? De fleste sentre har nå ikke lenger 12 måneders bindingstid så kanskje dette kan være noe å satse på frem mot vinteren?

Det er få ting som er bedre enn den gode følelsen du får av å ha trent - spesielt dersom du i utgangspunktet ikke gidder, men likevel klarer å komme deg på trening!

Hjemmekos eller fest?

Slapp av hjemme med familie eller venner, lag noe ekstra godt til middag, pynt med levende lys og lag god stemning. Det går mye på TV på lørdagskvleden, eller så kan man jo leie en film.

Er du bedt bort på fest? Da vet du jo i alle fall hva du skal gjøre i kveld. Så da er det bare å freshe seg opp og glede seg til morroa, finne ut hva man skal ha på etc. Det sistnevnte er kanskje ikke alltid så lett.

Skal du på fest kan du jo gjerne gå med noen vågale sko - som for eksempel disse Jeffreyene.

Håper noe av dette var til inspirasjon, selv skal jeg til Ingrid og slappe av der. Men først en tur i dusjen! Ha en kjempefin lørdag alle sammen

Hva skal dere gjøre i helga?

Liker

Kommentarer