long hair, don't care

Blog

Herregud som jeg vil tilbake når jeg ser på disse bildene her, og se HVOR LANGT HÅR JEG HADDE! Kan ikke huske at jeg har hatt så lange extensions før, må ha vært for en liten periode. Når man er ofte hos frisøren og endrer hårfrisyren ofte, er det lett å glemme hva man har hatt, hehe. Jeg har i over ett år brukt min faste superflinke frisør, Isabelle hos Karlsson Barlindhaug og jeg har hatt mange forskjellige frisyrer. Nå har jeg ombre som jeg også bare elsker, akkuratt den fargen jeg har hatt lyst på lenge. Nå har de også fått inn ombre extensions hos KB, og neste gang skal jeg få satt på slike, nå er mine farget. Natt til i dag har kjæresten sovet over og vi skal snart sette på en film. Vi er begge ganske slappe så det blir nok en veeeeldig rolig søndag på oss begge. Ellers må dere ikke glemme å stemme på meg i Vixen blog awards, man kan stemme hver 12 time HER! ♥ Har aldri blitt nominert til noe lignende før så dette er veldig stas for meg!

Liker

Kommentarer

Luxury Furniture,
A person essentially lend a hand to make significantly articles I might state. That is the first time I frequented your web page and so far? I surprised with the research you made to make this actual post incredible. Wonderful task!
www.enteract-media.com
Emotional Health,
Awsome post and straight to the point. I don't know if this is truly the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to hire some professional writers? Thank you 😊
ryanmartinbasketball.org