livsglede

Blog

Det er ikke til å legge skjul på at den siste tiden har vært veldig vanskelig for meg. Jeg hadde ingen livsglede mer, jeg hadde ikke motivasjon, jeg gikk rundt med en klump i halsen og traumer hver eneste natt. Jeg så syner, innbilte meg ting og ble rett og slett lei av å alt som foregikk rundt meg. Men, i dag dere, i dag er ting annerledes! Jeg bestemte meg for å se litt på gamle ting, ting jeg drev med da jeg gikk på barneskolen og sleit angst og hadde mye av de samme tankene som i dag. Jeg hadde kommet meg igjennom dette tidligere, men hvordan, tenkte jeg? Så jeg tok en titt på minner og ting jeg har spart på helt siden da, ting som fikk humøret mitt opp - og jeg kan ikke si annet enn at jeg ble utrolig lykkelig når jeg så alle tingene jeg har holdt så godt fast i!

Så da starter vi med... glassfigurene mine ♥

Dette er noe mange kan syntes er sært og rart, men jeg elsker dem! Jeg har en hel samling av forskjellige glassfigurer og de bringer så mange fine frem. Nå viste jeg frem de fineste jeg har, men i skapet er det en hel samling på over 100stk, haha! Jeg fant lite glede ellers i hverdagen da jeg kjøpte disse som ung og det høres kanskje veldig klissete ut, men de var noe jeg kunne se på hver dag og smile for. Hver lille figur har jeg et lite minne med, noen av figurene mangler kanskje en fot eller en hale, men de er like fine uansett. Hihi!

Som liten fant jeg harmoni i fine ting som interisserte meg, og i mens alle andre barn lekte med hverandre, spilte ball og lignende... plukket jeg:

Gåsunger! I denne fine hjerteboksen har jeg gåsunger helt fra 2003. Er det ikke rart å tenke på? De har ligget der i 11 år og er forsatt like fine. Synes det er så koselig å se på de og jeg skal definitivt forsette med å fylle boksen opp, for hvert år!

Og kreativiteten? Den var der og hjalp meg masse!

''Sladder Babbel'' - 229kr. Haha! Dette hadde jeg helt glemt at jeg drev å lagde, så det var inmari morsomt og finne dette. Jeg må ha vært en liten sprø kid, som lagde egne utgaver av Her og Nå, klippet ut bilder av kjendiser fra orginal bladene og fant på ny gossip. Blant annet har jeg klippet ut et bilde av Zac Efron hvor det sto: ''Zac Efron ble nesten drept av sin egen kattunge, les om den gripende historien'', haha! Hadde til og med verst kledd, uff, da var jeg slem da.

Med andre ord, disse tre tingene er ting som minner meg om barndommen min, som brenger frem mange fine minner og får meg til å se med egne øyne hvor langt jeg har kommet siden da. I hele kveld har jeg sittet å lest gamle julekort, sett på tegninger og jeg sitter nå igjen med en livsglede jeg ikke har hatt på lenge. Det er så godt ♥

Har dere noen spesielle barndomsminner eller unike samlinger som får dere til å smile?

Liker

Kommentarer

Krogerfeedback,
When I initially commented I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I get four emails with the same comment. Perhaps there is a way you can remove me from that service? Thank you!
j.mp/1M5EXDL
krogerfeedback.com,
Very good information. Lucky me I came across your blog by accident (stumbleupon). I've book marked it for later!
tinyurl.com/q5wvf93