litt småprat

Blog

Tenkte jeg kunne skrive litt i dette innlegget, med tanke på at det har vært mye julekalender og antrekk snakk den siste tiden. Først vil jeg takke dere for de søte tilbakemeldingene jeg fikk på det siste tankeinnlegget mitt, det hjalp utrolig mye! De siste to dagene har vært lettere så det går nok fremover. Jeg har det ganske greit altså :-)

Today was a good day. Fikk tre 6ere på skolen, to av dem i MK og den siste i norsk muntlig! Den beste følelsen må være når man får en bra karakter og kan skryte av det til familie og venner, ble sååå glad når vi fikk tilbake karakterene våres. Føltes veldig bra! Etter skolen dro jeg med Miranda til byen og møtte Sof der, vi spiste på Vapiano og maten var himmelsk! Både jeg og Sof pratet 24/7 om hvor fin resturanten var, hvor mye god mat det var å velge i mellom, hvor fint design det var på doen osv, haha - vi jenter! Etter det dro vi innom Oslo C og tittet litt, før jeg dro hjem, og i nuet ligger jeg på sofaen og slapper av. Snøen har endelig (endelig og endelig...) lagt seg i Oslo, så da er det bare å finne frem strømpene og pakke seg inn i tepper! Desember er en fantastisk mnd hvor mye spennende skjer. Gleder meg til Julaften og nyttårsaften, og etter nyttåsaften skal jeg noe kjempegøy! Men det er en liten hemmelighet som blir røpet senere

Forresten! Det er nemlig slik at den som får flest stemmer av tidligere deltakere i the voice, får opptre i finalen på fredag. Jeg vil anbefale dere å stemme på "Knockout: Eirik Gjendemsjø"! Har stemt selv og synes dette er noe han fortjener!

Dere kan stemme HER helt frem til i morgen kl 12.00

Liker

Kommentarer

Bedroom Furniture,
I am so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that's at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.
enteract-media.com
Business law,
Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I've found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & assist different users like its aided me. Great job.
www.redcrosslincoln.org