Liten oppdatering de siste dagene

Blog

God kveld ♥

Hadde tatt meg en liten pause fra bloggen de siste dagene, kom nylig hjem fra New York og har vært ganske sliten. Døgnrytmen er enda ikke helt på plass og jeg har slitet litt med jetlag de siste dagene. Var hjemme tidlig torsdag og har egentlig bare slappet av, møtt venner og selvfølgelig kjæresten! Var utrolig godt å komme hjem, til norsk mat og samme gamle hverdagen.

MEN! Jeg merker at jeg savner New York mye mer enn hva jeg trodde at jeg skulle. Føler jeg var borte i 1 år og det ble som mitt andre hjem. Haha, snakk om å tilpasse seg sjapt! Så fort jeg kom til Norge og besøkte byen igjen, virket alt så innsaaane dyrt. Herregud det må være kjempedyrt for turister å komme hit! Det er det jo selvfølgelig, men har aldri merket det så mye som nå. En baguett koster 15 kr der og 60 kr her liksom.

Over til en annen ting, i dag er det jo farsdag og det må selvfølgelig skrives om. Pappaen min ♥ En herlig, morsom og fantastisk pappa - rett og slett! Det er viktig med slike dager, men enda viktigere å sette pris på de man har hele tiden. Pappa er en av de mest morsomste personene jeg vet om og han får meg alltid til å smile, uansett hva. Han er en fantastisk mann og pappa! Heldig som har han :-) Gratulerer til alle fedre der ute!

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.com,
Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it's driving me crazy so any assistance is very much appreciated.
j.mp/1QiLpLF
www.krogerfeedback.com,
Wonderful, what a web site it is! This weblog provides helpful data to us, keep it up.
tinyurl.com/nqk27fs