LIQUID LIPSTICKS TIL SALGS + MEET UP!

Hair & Beauty

ANNONSE

Hei dere!

Nå er endelig Liquid Lipstickene til meg og 9 herlige influencere endelig til salgs! I går var det lansering's fest og jeg stor koste meg skikkelig. Jeg hadde med meg min bestevenninne Iselin, det var en utrolig hyggelig kveld med bobler i glasset og finger mat! Det var veldig spesielt å se bilde av seg selv på en vegg ved siden av så mange dyktige jenter, og jeg er skikkelig stolt over hvordan denne kolleksjonen ble. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, jeg! Det har virkelig vært en drøm i oppfyllelse, og jeg er så spent på hva dere synes. Det hadde vært helt fantastisk å se noen av dere med min Liquid Lipstick på!

Jeg er svært fornøyd med hvordan fargen på min Liquid Lipstick ble og jeg bruker den hele tiden. Den passer perfekt til alle hudtoner og anledninger, dag og natt! Det skal sies at man ikke trenger å påføre ofte, for den holder utrolig lenge, noe jeg mener er veldig viktig. Konsistensen er også myk & behagelig, og tørker ikke ut leppene! For å komme direkte til salget kan du trykke

HER HER HER!

— M E E T U P! —

I forbindelse med lanseringen er det er meet up i morgen, der dere har muligheten til å møte oss, bli med i konkurranser, få goodiebags, og ikke minst; få sett/kjøpt Liquid Lipstickene! Jeg er sikker på at det blir dødsgøy, så kom kom, jeg vil gjerne se dere der ♡ Jeg er der fra kl 12:00 til 14:00 og vil gjerne møte dere :-) Ta med dere venninner, så har vi masse tid til å skravle og ha det gøy!

Kommer du? Xx

Liker

Kommentarer