Lip Haul

Blog, Hair & Beauty
♥ BY -- > MAKEUPMEKKA.NO

Hei dere! I kveld tenkte jeg å vise dere mine favoritter til leppene, og alle produktene er fra MakeupMekka. Jeg har tidligere skrevet flere innlegg om produktene deres og jeg er veldig fornøyd :-) Leppestiftene er helt nydelige og under her viser jeg dere mine favoritter!

Men, før man påfører leppestift er det viktig å ha myke lepper. For å oppnå det bruker jeg en leppeskrubb, som dere kan se over her (den hvite tuben). Jeg påfører også litt lepomade og lar den ''tørke'' inn i leppene før jeg påfører leppestift! Dere finner det PERFEKTE starterkit for kun 100kr her!

''Marilyn'' - THE PERFECT RED

Den klassiske røde leppestiften som gir en trendy look på leppene. Røde lepper kan gjøre et helt antrekk og jeg tror at vi alle jenter trenger en, rett og slett. Haha! Er jo råå lekkert om man vil ha det lille ekstra! Den finner du HER for kun 79kr!!

THE NUDES

Backseat Her // Most Wanted Nude Her // Forever 18 Her

Disse fikk jeg lyst til å spise opp.. Se på fargene!! Nude har vært trendy veldig lenge nå og det for en god grunn. Jeg elsker å ha en nude farge på leppene mine og det passer jo til alle anledninger :-) Disse 3 er helt klart mine favoritter og for dere som har lurt på hvilke leppestifter jeg bruker fast - så er det disse!

The Fresh Pink

// Sett som inneholder 3 av de rosa leppestiftene - Her!

Disse leppestiftene er utrolig friske, og passer veldig fint til det meste! Når jeg skal ut eller i en bursdag, synes jeg det er veldig fint med litt knæsje farger på leppene, så da går det i disse :-) Jeg tror aldri jeg har fått så mange spørsmål om hvilken leppestift jeg bruker som da jeg hadde på den knæsj rosa i midten - den er en stor favoritt hos mange!

The Darker Nude

Mouth Mousse her // Bride To Be her //Smashing her

Disse 3 leppestiftene sloss veninne mine om.. Haha! Jeg elsker dem og bruker ofte disse om jeg skal ta kule bilder eller ønsker en spesiell look. Leppestiften til høyre er veldig lilla/vinrød og minner om Kylie Jenner sine lepper, hvis noen har lett etter en slik leppestift! Dette er mine absolutt leppefavoritter som jeg virkelig vil anbefale til dere :-)

Til og med onsdag 25. november får du bestilt alle disseleppestiftene for kun 300kr! Orginalprisen er 1188kr, så da sparer man utrolig mye. Du finner kittet her ♥ Makeup Mekka har masse salg nå, så ta deg gjerne en titt her og kos deg! Håper dere likte innlegget og fikk svar på det dere lurte på om leppestifter - hehe!

Liker

Kommentarer

Home Plans,
I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but certainly you're going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!
devnetio.net
Exhibition Banners,
Likely to commence a business venture about the refers to disclosing your products and so programs not just to individuals near you, remember, though , to several potential prospects more via the www often. earn money
plus.google.com/+standbannerCoUK