Lilyhamer

Blog

Hei dere! Da var jeg hjemme fra Lillehammer med de beste jentene ♥ Jeg har kost meg utrolig mye og alt har vært som et lite eventyr! Selve treffet var helt okei, men å ha en helg med jentene på en hytte, hvor vi lager mat sammen, snakker gossip hehe, fikser oss og finner på masse gøy, DET har jeg savnet! Jeg tok faktisk min aller første karusell, jeg har tatt Lupen på Tusenfryd da jeg gikk i 3.klasse men aldri en karausell siden da.. Så jeg er mildt sagt veldig stolt av meg selv om endelig turte!! Gikk rundt å skrøyt av det til alle jeg møtte, haha! Nå er det sengen som venter for jeg er mildt sagt trøtt, men jeg gleder meg til å oppdatere dere masse fremover og blogge ordentlig! Håper alle dere har hatt en strålende helg!

Hva har dere gjort denne helgen?

#søndag #russetreff #blogg #hverdag #ssbk

Liker

Kommentarer

Plenty Of Fish Uk Dating,
I've learn some excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you put to create any such magnificent informative website.
tinyurl.com/ozmp6km
buy cheap quest bars,
Excellent post. I was checking constantly this blog and I'm inspired! Extremely useful info specially the remaining phase 😊 I handle such information a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.
t.co/UKh4BrjlTt
I do consider all of the concepts you have introduced to your post. They are really convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very quick for beginners. May you please lengthen them a bit from subsequent time? Thanks for the post.
twitter.com/payday_loans11/status/672833450