Lifestyle Blogger Awards - Jeg er nominert!

Blog

Hei og god torsdag, fine! Nå nærmer vi oss helgen og det er bare å stå på den siste dagen, hehe :-) Nå kan jeg endelig fortelle dere en spennende nyhet, som jeg har gledet meg veldig til å dele med dere!

Jeg er nemlig blitt NOMINERT til årets "Lifestyle Blogger" av Saleduck.no!

Jeg kjenner kroppen riste av glede, men samtidig er jeg litt nervøs og veldig spent! Dette er utrolig stas og jeg ble veldig glad når jeg så at jeg og bloggen min var nominert. Ikke hver dag det skjer, hehe! Saleduck.no har kun valgt ut 10 bloggere som de synes fortjener å vinne en Awards på grunn av bloggens innhold - og det tar jeg som et veldig stort kompliment! Det hadde vært utrolig gøy å få en pris for det arbeidet jeg gjør og vite at dere liker det! Jeg hadde satt ENORMT stor pris på om du ville stemt på meg, som bare tar noen få sekunder.

Saleduck er en nettside som har et superbra utvalg av rabattkoder og rabatter, så sjekk ut siden for å finne bra tilbud i over 160 nettbutikker :-)

For å gi din stemme trykker du HER, og jeg håper virkelig at du som leser dette har lyst til å gi meg og bloggen min en stemme :-) Du kan stemme flere ganger og hver dag frem til den 14. desember :-) Vinneren får 5000 kr og i tillegg blir det delt ut premier for andre- og tredjeplass!

TUSEN TUSEN TAKK ♥

Liker

Kommentarer

Celine
,
Har stemt på deg 😃
Rikke Rye-Holmboe
,
Har stemt på deg. Du er så flink! 😊
Camilla,
Har stemt på deg! Synes dette var litt gøy, siden jeg selv er nominert til travel blog award av saleduck! 😃
starry.blogg.no
Sofie Kvelland,
Åh tusen takk 😊
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Så snilt av deg, Rikke 😃 Veldig flink du også da 😊
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Så gøy, Camilla 😊 Har vært inne på bloggen din og det er jo så spennende at du skal flytte til NY - gleder meg til å lese om det når den tiden kommer. NY er vel favorittbyen min! Har stemt på deg!
sofiekvelland.no
krogerfeedback.com,
My relatives all the time say that I am wasting my time here at net, but I know I am getting experience daily by reading thes pleasant content.
bit.ly/1M5EXDL
www.krogerfeedback.com,
I visited many sites however the audio quality for audio songs current at this website is actually wonderful.
tinyurl.com/nqk27fs
www.krogerfeedback.com,
I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Many thanks
j.mp/1M5EXDL
www.krogerfeedback.com,
Hi, the whole thing is going fine here and ofcourse every one is sharing information, that's truly good, keep up writing.
goo.gl/qjFqrA