Levis T-Shirt and Leopard Jacket

Fashion

ANNONSE

Hei, fine dere! Endelig et antrekk på bloggen igjen - NÅ er det lenge siden sist! Her har jeg på meg min nye topp og jakke fra Junkyard, som er en av mine favoritt nettsider for mote. De har så sinnssykt mye kult der, og jeg gleder meg til å vise dere resten av tingene jeg har derfra i en Junkyard Haul! Det har vært noen veldig travle mnd, men videoen er på vei :-) Jeg synes selv det er veldig gøy å se slike kles-hauler på Youtube, man får et mye bedre inntrykk av hvordan plaggene sitter og ser ut enn på for eksempel bilder. Så følg med, hehe!

Annonse lenker ↓

T-Shirt HER Kåpe HER

Kåpen er det nå på hele 40% på forresten! Den kostet 599kr før, nå får du den for bare 359kr, yey! Jeg liker den skikkelig godt, den er kul, edgy og ikke minst; varm! På Junkyard finner dere mange andre lignende kåper også, som er perfekt nå i disse kalde tider! Jeg har også en rabattkode å dele med dere, ''SOFIEKVELLAND'' gir 15% ved kjøp på over 500kr. Koden gjelder ikke for salg eller kampanjer, og er gyldig til 31. Desember!

I dag har jeg veldig mye på agendaen, noe som er liiitt kjipt ettersom jeg kjenner at jeg er veldig sliten. Det er vell denne tiden av året som gjør det, jeg har det med å gå inn i en vinter-dvale med en gang det blir kaldt. Haha! Jeg er vell ikke den eneste håper jeg? I hvert fall, vi oppdateres mer i morgen. Dere får ha en superduper dag ♥

Liker

Kommentarer