Let's talk hair

Hair & Beauty

// ANNONSE

Hei dere! Ettersom jeg har fått en del nye lesere på bloggen her (jippi❤) tenkte jeg at det kunne være greit å ha et utfyllende innlegg om håret mitt! Jeg skal nå fortelle dere om hvor jeg ordner håret, vise frisyrer jeg har hatt tidligere, hva jeg gjorde med det sist og til slutt dele 5 supre tips fra frisøren min! Jeg håper at dere liker innlegget og hvis dere har fler spørsmål om hår, må dere gjerne spørre meg eller Marthe. Kontaktinformasjonen hennes finner dere litt lenger ned!


Light Hair. Dark Hair. Short Hair. Long Hair.

Bangs. No Bangs.


Jeg er som dere kanskje har skjønt, veldig glad i å gjøre forandringer med håret mitt. Da er det viktig for meg at jeg er hos en frisør som vet hva hun driver med, og det kan jeg trygt si at Marthe gjør! Marthe har nailet alle mine ønsker og gått over all forventning. Hun har fått mitt tidligere slitte hår til å bli sunt & fint, og hun har gitt meg utrolig mange kule frisyrer opp igjennom årene.

Jeg har vekslet mellom kort og langt hår, pannelugg og ikke pannelugg, lys og mørk farge. Marthe gjør at resultatet alltid blir fint og jeg er ikke redd for å prøve nye ting når det er hun som står bak meg, for å si det slik! For øyeblikket har jeg tape-extensions, håret er fra Hendrix Hair og det er verken ubehagelig å sette på eller ha på. Jeg kjenner ikke extensionsene og håret er av veldig god kvalitet.

Marthe holder til i Hendrix Hair Sentrum, en nydelig salong som ligger veldig sentralt til, like ved Stortinget. Salongen har en behagelig atmosfære og man føler seg alltid veldig godt tatt i mot og velkommen. Marthe er verdens skjønneste person og om jeg må sitte i frisørstolen litt så gjør det meg absolutt ingenting. Jeg og Marthe skravler jo i vei som bare det og det er en fryd å være hos henne!

Her kan dere se to bilder av hvordan håret mitt er nå. Det er brunt hele veien, noe lysere på tuppene men det synes ikke så godt på disse bildene - mest i solen. Jeg er utrolig fornøyd med lengden på håret, jeg synes det er en perfekt lengde og nå har luggen vokst litt ut, slik at den legger seg fint på sidene! Sist jeg var hos Marthe plasserte hun extensionsene slik at jeg kan variere i mellom midtskill og sideskill, noe jeg elsker. Da får jeg litt variasjon når jeg ønsker det! 😁

M A R T H E  T I P S E R

1. Vær flink med produktene du bruker til håret og spør gjerne frisøren din om å tilpasse produkter til ditt hår. Gode produkter er nøkkelen til et sunt og friskt hår!

2. Jevnlig klipp av håret. Hvis du sparer: stuss hver 8-10 uke. Å bli kvitt de slitte tuppene gir både et finere resultat og et lykkelig hår!

3. Husk varmebeskyttende, i forhold til styling. Håret skal beskyttes mot all varme, eksempelvis hårføner, rettetang, krølltang.

4. Nå som vi går mot sommeren, husk ta vare på håret i solen. Bruk produkter som har UV beskyttelse i seg! Solen tar skade på håret, akkurat som den gjør med huden. Derfor kan det være en god huskeregel å spraye håret med beskyttelse, etter du har smurt deg med solkrem!

5. Invester pengene i en god frisør, du får mye mer igjennom det enn å gjøre det selv! En god frisør vil hjelpe deg med å finne de riktige produkter for ditt hår og forhindre mye skade som kan komme av å ta ansvaret i egen hender.

Instagram kontoen til Marthe er @marthesonsteby og der kan dere følge hun på hennes reiser, se mote relaterte bilder og MASSE hår inspirasjon! Bildene over er tatt fra hennes konto, det er hennes arbeid og hun er som dere kan se, ufattelig dyktig. For bestilling av time kan dere sende henne en mail til marthe.sonsteby@outlook.com eller en sms til 97778297! Jeg vil virkelig anbefale dere å gå til henne, nå som sommeren endelig er her er det perfekt tid for å freshe opp frisyren 🌸

Nå er jeg spent, hvilken frisyre av de over her likte dere best på meg?

Liker

Kommentarer