Let's talk balayage

Blog, Hair & Beauty
HAIR BY @Marthesonsteby

Heihei fine! I går var jeg så heldig å få ordnet håret mitt hos min faste frisør, Marthe Sønsteby på Hendrix Hair Sentrum. Marthe er en jente med et hjerte av gull og jeg koser meg så utrolig mye når jeg er der! Vi skravler i vei om alt mulig og tiden flyyr av gårde, hehe. Jeg synes faktisk det er veldig viktig at man føler seg komfortabel og i trygge hender, noe man føler garantert her!

Som dere kan se har jeg tatt på extensions og fått meg en lys balayage. Jeg er helt forelsket i håret og er dødsfornøyd!! Så, nå skal jeg skremme dere litt og vise dere hvordan håret mitt så ut før Marthe hadde satt i gang magien:

Veldig varme toner, ettervekst, slittetupper og ja.. Ikke så veldig fresht!

Jeg ønsket at håret mitt skulle bli en del lysere, men var litt redd for å bleke det. Heldigvis hadde Marthe en super løsning! Hun har brukt Eslabondex på meg, som er deres versjon av det alle kaller Olaplex. Det er et stoff de tilsetter blekingen for at håret ikke skal ta mer skade av blekingen enn hva håret var før behandlingen startet. Denne behandlingen følges opp med en kurbehandling i vask som kapsler inne stoffet i håret. Det er også mulig å få kjøpt en kur til hjemmebehandling som det anbefales å bruke :-) Jeg var utrolig overassket for det jeg tidligere har forbundet med bleking er - NEI NEI det sliter! Men, håret mitt var akuratt likt etter blekingen, bortsett fra enda lysere og finere :-)

Marthe farget også bunnen min i en kald mørk tone og la i noen nydelige striper. Når det kom til extensions varierte vi i mellom 3 toner, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Når man jobber med hår er det bare å være kreativ, slik Marthe er, for det er da man oppnår bra resultater!

Ønsker du å bestille time hos søte Marthe kan du sende en melding/ringe til 97778297, eller sende henne en mail til marthe.sonsteby@outlook.com!

Hva synes du om håret?

Liker

Kommentarer

Individual Health Insurance,
I have read a few excellent stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how a lot attempt you put to create one of these excellent informative site.
softwarehelp.info
Living Room Design,
Hello there, You've done an incredible job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I'm confident they'll be benefited from this web site.
tuankeji.com