Let's talk about Beauty

Hair & Beauty

Hei fine lesere! Håper dere har hatt en super fredag hittil :-) Influensa har tatt meg og derfor var jeg enkelt og greit ikke i form til å blogge i går.. Jeg sov så og si hele dagen, men nå er formen litt bedre! I dag tenkte jeg at vi skulle snakke litt om skjønnhet, jeg har nemlig blitt sminket av en super jente - Siri! Jeg har også vært på mitt første besøk hos Brow Rehab og jeg har fylt på vipper. Så, det er mye jeg skal vise dere i dag, hehe!

But first.. MAKEUP

Som nevnt ble jeg for en liten stund sminket av Siri. Jeg har lenge fulgt henne på Instagram og hun er jo SÅ dyktig med makeup! Jeg elsker øyenskyggen hun la på meg og liker veldig godt bryna her også. Det skal sies at jeg hadde litt urenheter og, som Siri klarte å dekke! Ikke nok med det gjorde hun huden min fin og shiny med highlight! Siri sin Makeup Instagram finner du her ♥ Anbefaler dere virkelig å ta en titt! Herligere jente skal du lete lenge etter!

BROWS AND LASHES

Rett etter..

Etter en uke! Her har jeg kun på browgel, kan dere tro det? Jeg har naturlig lyse bryn, som virkelig var ustelte kan man si.. Jeg har i lang stund fikset brynene mine selv, eller fikset og fikset - fjernet noen hår i ny og ne. Haha! Som dere kan se trengte de litt hjelp, og det fikk jeg av skjønneste Henrikke (@henybeautybraids) på Brow Rehab Pilestredet! Hun var utrolig søt og jeg følte meg kjempe trygg hos henne. Man vil ikke at ''feil personer'' skal ordne bryna dine, men denne dama kan man virkelig stole på! Jeg lot henne gjøre det hun mente var fint og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Look at them! Jeg trenger ikke å gjøre noe annet enn å gre dem, og det er utrolig deilig for en som har tegnet bryn i flere år. Jeg er litt lei av det, haha! Det sitter igjen en god del farge i brynene mine og det er jeg så glad for, for de ser så freshe ut! Eneste jeg gjør når jeg skal ta bilder eller noe spesielt er å markere dem litt mer, men det tar meg ikke mer enn 2 min. So happy!

Vippene jeg har satt på, satt jeg på hos Lashes By Jessica, en superherlig jente! Jeg elsker å ha vipper nå som det blir kaldere, for det er alltid deilig å ha litt bedre tid om morningen. Jeg står opp, spiser, tar på litt pudder og leppestift - så er jeg good to go! Sparer mye tid når jeg ikke trenger å tegne bryn eller ta på mascara :-)

Excuse the bad quality.. Fra Instagram: @sofiekvellandno

Nå skal jeg ta meg en god kopp te og se på Sex and the City, håper dere får en fin fredag videre :-) Hugs!

Liker

Kommentarer