Let's go on a roadtrip!

Travel

Heyhey folkenz! Som nevnt var jeg og familien på roadtrip da vi var i Gran Canaria. Pappa leide en supernice peugeot cabriolet, noe denne frøkna her var spesielt glad for! Helt til håret mitt festet seg i leppene mine, da. Jeg fikk føle meg som Kylie i ca 10 sekunder, før alt av hår festet seg i lipglossen min. Hahah! Uten om det, hadde vi det helt supert! Vi kjørte rundt med spansk musikk på radioen og i min absolutt drømmebil - kan virkelig ikke klage på det!

Etter å ha kjørt i en liten stund, dro vi innom ørkenen i Maspalomas. Dette stedet var helt fantastisk! Jeg forventet ikke at ørkenen skulle være så stor, så det var en fin suprise - haha :-D På veien til ''dunas de maspalomas'' som det så fint heter, gikk vi forbi ett nydelig hotell og en vakker strandpromenade. Der måtte vi selvfølgelig stoppe opp for å filme litt, og videoen fra både Kreta og denne turen blir publisert på youtube veldig snart!

♥ DADDYCOOL

Outfit's bilder in the desert? Ofcourse, dere kjenner jo meg! I null flauhet (hehe) poserte jeg og koste meg i en skikkelig fin location. De bildene viser jeg dere senere! Nå skal jeg jobbe litt og så blir det en tidlig kveld på meg. Helene måtte avlyse, så daten blir heller next week. ♥

Noen fler som har vært på roadtrip i utlandet før? Anbefales!!

Liker

Kommentarer