Lag og vinn Julekalender fra MakeupMekka

Hair & Beauty, Sofie's Tips

Yeey, det nærmer seg desember med stormskritt, og dermed tid for å skaffe seg julekalender! Rett før jeg ble syk så fikk jeg tilsendt 2 flotte julekalendere fra MakeupMekka , en til å beholde selv, og en til å gi bort til en av leserne :-) Planen var å gi tips om hvordan man kan lage en julekalender ut ifra de flotte produktene som man får med i kalenderen, der kalendergavene ikke er pakket inn, men du kan selv velge rekkefølge og hvor mye flid du vil gjøre med kalenderen. I og med jeg ble syk så fikk jeg det litt travelt, men med en kreativ og ivrig mamma så fikk vi handlet inn gaveinnpakning til kalenderen og hadde et lite julekalenderverksted i stua - kjempekoselig!

Her er Deluxe julekalenderen som dere kan få kjøpt hos MakeupMekka for kun kr 599,- (verdi 2066,-) - eller dere kan være så heldige å vinne den. Det finnes også en billigere utgave til kr 399,- som dere kan kjøpe her (adlinks)
Til å pakke inn gavene kan du la fantasien slippe løs - jeg brukte enkle hvite konvolutter, gaveesker og papir - alt kjøpt billig på Nille og Ark bokhandel. Du kan også kjøpe billige gaveposer, men jeg synes det var litt ekstra fint å blande litt, noen enkelt - noe mer forseggjort!
Her er noen ideér til hvordan man kan pakke inn gavene ♥

Slik ble kalenderen - hva synes dere?

Konkurransen er avsluttet og vinneren tilskrevet - tusen takk til alle som deltok :-)

Vil du vinne DELUXE julekalender fra MakeupMekka? (NB! Den er ikke pakket inn) Da må du gjøre følgende:

♥ Lik eller del dette innlegget ♥ Legg igjen navn og e-postadresse i kommentarfeltet under

I og med det går fort mot desember trekkes vinneren i løpet av de nærmeste dagene!

♥ Masse lykke til ♥

Liker

Kommentarer

coffee classics,
[...]always a significant fan of linking to bloggers that I really like but really don't get a great deal of link love from[...]
www.youtube.com/watch?v=LiQ7F5BAra8
Herbal Supplements,
Awsome blog! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am taking your feeds also
www.ryanmartinbasketball.org