La oss få en slutt på blogghysteriet!

Thoughts & Opinions
 

Mange av dere så nok Kristin Gjelsvik sin video, der hun slo hardt ut mot å normalisere plastiske operasjoner, og jeg er utrolig enig i mye av det hun sier! Jeg har kommet frem til en konklusjon på hvordan man som blogger kan bruke ansvaret sitt på en mer riktig måte.

La oss si at jeg hadde lagt meg under kniven og publiserte x-antall bilder hvor man tydelig så at jeg hadde store & ''perfekte'' bryst og en alt for spretten rumpe. Om jeg da hadde gått rundt og sagt at det var 100% ekte, hva hadde det medført da? Jo, dårlig selvtilitt. Er det, det vi ønsker? Nei. Mange hadde nok lurt på hvorfor de ikke ser slik ut fra naturens side, og jeg tror det er det mange bloggere ikke vil gi intrykk av. De vil ikke lyve, men velger å være åpen og ærlig, på en feil måte.

Jeg synes at om man har valgt å endre noe ved kroppen sin, så skal man si det hvis det blir veldig mye snakk om det, og da kan man f. eks si det slik: ''Jeg har fått en del spørsmål om brystene mine, og det stemmer at jeg har operert dem. Hvis du har noen spørsmål, kan du sende meg en mail''. Da kan bloggeren svare ut i fra hvem som sender mailen alderen til personen. Det er en forskjell på hvordan du svarer en 12-åring som ikke vet helt hva hun vil, og en godt voksen person!

Det mange bloggere gjør feil er at de skriver innlegg om hele prosessen, de legger ved Før og Etter bilder og skryter av hvor utrolig fornøyde de er, og at de aldri har følt seg bedre. Det blir da som en reklame, og man kan forstå at mange unge blir påvirket når de ser det. HVEM får vell ikke litt lyst til å endre på ting når man ser DE etter bildene? Men om bloggeren bare hadde sagt ''puppene mine er ikke ekte'', så vet man det og man er ferdig med den saken. Da vet man ikke at personen er slik naturlig, og man slipper å kjenne like godt på presset. Det er ikke et poeng å vise masse bilder og skrive om opplevelsen offentlig, for det gir mer skade enn glede. Det er mye smartere å heller dele den opplevelsen med de som allerede har bestemt seg, og som ikke er bare påvirket til å gjøre noe fordi ''alle andre gjør det'', mener jeg!

Det er viktig å ikke la seg påvirke av andre, og DU er unik og fantastisk akuratt som du er! Stor klem ♥

Liker

Kommentarer

Kristina
,
Kjempebra skrevet!!
Sofie Kvelland,
Tusen takk 😊
sofiekvelland.no
Karen
,
Jeg er veldig enig i det du sier. Bra innlegg!
Emili H.
,
Veldig enig i det du skriver. Men har du selv tatt restylane, og kommer du da ikke til å ta det mer?