Kylie Jenner Kit - review and swatches!

Fashion, Hair & Beauty, Videos

Liker

Kommentarer

Adele
,
Hvor mye kostet de? Ble det noe toll? Og hvor lang tid tok det fra du bestilte til du fikk dem? 😃
Linda,
Har tre stykker selv, er SÅ glad i de. De sitter så lenge! En av de beste jeg har prøvd! 😃
thepinklinda.blogg.no/
Sofie Kvelland,
Hei Adele! De kostet 29 dollar pr stykk (matte lipgloss + lipliner) , og frakt 14,95 dollar. Vi bestilte i to omganger, og jeg slapp unna toll på den ene (den med to leppestifter i), men måtte deklarere den andre - dvs gi toll/posten info om varens verdi og innhold. Har ikke hørt noe mer fra de. Har ikke hørt om så mange som har måttet fortolle, så virker som tollvesenet tar stikkprøver. Det tok ikke så langt tid, det morsomme er at selv om vi bestilte samtidig så kom den ene pakken 2 dager før den andre, det tok vel litt over 1 uke.
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Herlig, ja jeg elsker disse, og nå er det cravings på de nye glossene, hehe 😃
sofiekvelland.no
Julie
,
Åh, ønsker meg lipkits'ene hennes. Var heldig og fikk bestilt den ene lipglossen i går, men jakter fortsatt etter lipkits. Må bare fortsette å følge med 😊
Sofie Kvelland,
Så gøy at du fikk tak i lipgloss - de er jeg veldig spent på 😊 Lykke til videre med jakten 😊
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Ja, du har rett i det, det er ikke lipgloss i den forstand da disse jo er helt matte. Men de er ikke helt som leppestift heller, da de jo her flytende og tas på med pensel. Vet ikke helt hva man skal kalle de.
sofiekvelland.no
anonym
,
En person spurte tidligere i kommentarfelltet om du betalte frakt på lipkitene. Jeg vet at det varierer i fra hvor mye du kjøper for men jeg lurte på hvor mye du betalte i toll. Setter pris for svar:)
Sofie Kvelland,
Hei, jeg husker ikke helt hvor mye det ble, men tror det er moms som betales - altså 25% av beløpet. Det er fritt opp til 350 kr. Så om varen inkl frakt koster 400 blri det fort penger, kr 100 i moms og så fortolling som er 145 (fast pris) Del i så fall opp bestilling i 2, så du kommer under 350 inkludert frakt 😊
sofiekvelland.no