Kundekveld og VIP i dag!

Blog

I dag arrangeres det kundekveld og VIP samling på Bryn Senter og jeg kjenner jeg er veldig spent! Jeg har som nevnt i forrige innlegg aldri vært med på noe som dette, så det blir utrolig spennende :-) Håper selvfølgelig at det er mange som ønsker å komme! Jeg vil være på Bryn Senter fra kl 18:00 til 22:00 og vise frem mine vårfavoritter, samt svare på deres spørsmål! I går var jeg innom senteret for å plukke ut maaassse klær som jeg skal vise frem i kveld og jeg gleder meg til å få kjøpt alt sammen etterpå - haha!

En liten smakebit på det dere får se mer av! Ser frem til å se noen av dere i hvert fall, hihi ♥ Husk at det blir goodiebags til de 100 første som kommer :*

Liker

Kommentarer

Healthy Meals,
I¡¦ve read a few good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you place to make such a excellent informative site.
www.etfs2018.com/
Vegetarian Diet,
Wow, superb weblog layout! How long have you been running a blog for? you made running a blog glance easy. The full look of your site is wonderful, as well as the content!
ryanmartinbasketball.org/
IP: 82.99.3.229