Krissy's 20th birthday!

Blog

Fineste bursdagsbarnet Kristine

Hei fine folk! I går var en fantastisk kveld, for det var tid for å feire skjønneste Kristine! Jeg og Kristine har ikke kjent hverandre så alt for lenge, men det føles likevel ut som en god stund. Haha, ga det noe mening? Altså, vi møttes første gang på et event i høst og etter det har jeg virkelig blitt så glad i denne jenta. En morsommere og finere person skal man lete veldig lenge etter! Bursdagsfeiringen var super morsom, jeg ble kjent med mange nye fine folk, fikk vært litt linselus på kamera (!) og feiret snuppa mi! Altså, SE på henne. For en dame!

Jeg kjørte en helt ny look for anledningen, som dere sikkert kan se. Det er ikke hver dag jeg går med en penbukse, men jeg må si at jeg virkelig følte meg classy og det elsket jeg! Jeg finner veldig mye glede i å prøve ut nye ting, spesielt nye stiler og ulike måter å kle meg på. Det har jeg alltid gjort, for de som leste bloggen min i 2012 endret jeg stiler hver dag. Det er jo såå gøy! Sminkelooken jeg gikk for var naturlig hud/øye sminke med markerte røde lepper. Jeg elsket hvor komfortabelt antrekket var og klærne er fra Bikbok - lånt av snilleste Telma! Jeg digger vennskapet jeg har med henne, vi er helt like og jeg elsker at vi kan switche klær med hverandre og deler de samme interessene! My twin ♥

#Teamsnapchat #teamredlips #teamswitchoutfit #;)

Flinkeste Krissy stelte i stand mojito's som velkomstdrinker og dere kan tro at denne frøkna her ble glad da.. Mojito er jo min absolutt favoritt coctail!

Det var en super kveld og jeg håper at bursdagsbarnet koste seg gløgg i hjel! Nå skal jeg spise opp hamburgeren jeg har sittet å knasket på i gjennom dette innlegget, hehe, og vil med det ønske dere en forsatt fin lørdag. Jeg skal ha jentekveld med mamma og da blir det Greys Anatomy rullende på Tv-skjermen og tøfler på føttene. Vi blogges senere!

Liker

Kommentarer

Astrid
,
Hvor er buksa fra? Og hvor lang er den i beina (hilsen en som er 1.76cm)? 😊
Oda
,
Hvor er outfiten fra??
Sofie Kvelland
,
Alt er fra bikbok 😃
Sofie Kvelland
,
Buksen er lånt av Telma, fra Bikbok 😊 Den er veldig vanlig i beina, vil jeg si! Høyt liv 😃