Koselig dag på Akerbrygge

Blog

Hei dere! De siste dagene har gått i ett med jobb , men søndag var en superfin dag som jeg gjerne vil fortelle dere om! Det var herlig vær og rundt 27 grader, så jeg og min fine mor tok turen til Akerbrygge for å spise middag. Vi hadde en veldig stor craving på Fridays maten, noe mange sikkert forstår, hehe. Jeg tror jeg har spist alle rettene de har der og jeg liker faktisk alle sammen super godt! Vi delte en flakse Cava og koste oss masse i det fine været :-)

Etter å ha spist nydelig middag og blitt godt mette, tok vi turen videre til Tjuvholmen for noen drinker og en kaffe. Det er så koselig å bare sitte ute på en fin resturant når det er så fint vær og snakke sammen! Det var absolutt en kjempefin dag sammen med min skjønne mor som jeg er så glad i <3

Hva har dere gjort de siste dagene da? Gøy å høre :-D Nå skal jeg forsette å jobbe og i kveld skal jeg på besøk til en veninne. Blir nok en fin tirsdag!

Liker

Kommentarer

Sofie Kvelland,
Drinkene kjøpte vi på Bar Tjuvholmen. Man må nok være over 20 år for å få drinker der, men jeg ble ikke spurt om legitimasjon. .
sofiekvelland.no
Sofie
,
Hvor er genseren fra? den var nydelig!