Konkurranse til kl 23.00 i kveld (avsluttet!)

Blog

Som jeg har skrevet tidligere på bloggen så ble jeg invitert til en eksklusiv førpremiere for filmen DIVERGENT. Dette var en film jeg vil gi dere sjansen til og se og lodder derfor ut en spesialdesignet kinobillett til deg og venn! Filmen falt virkelig i smak hos meg og jeg har så lyst til å se den igjen og igjen. Når jeg finner en film jeg liker kan jeg se den opptil hundre ganger, haha! Filmen er både spennende og romantisk, med utrolig flinke skuespillere. Filmen skiller seg ut fra andre filmer og er spennende fra første sekund.

Billetten fungerer på valgfri forestilling i hele landet og har Norgespremiere denne fredagen, 11. april!

Vinneren er Camilla! Du vil bli kontaktet på mail i morgen tidlig, så følg med :-) Du får også med bok nr 2, slik at du kan lese forsettelsen om du ikke kan vente, hehe!

Det dere må gjøre for å vinne er å kommentere epost adressen deres i kommentarfeltet og like dette innlegget. Vinneren kårer allerede i kveld, 23.00!
LYKKE TIL!

Forresten!!! Min gamle venn Turab er med i Norske Talenter og har kommet så langt som til semifinalen! Han opptrer allerede i morgen, fredag 11.april på tv2 fra 19:30!
For å kunne komme videre til finalen, som bare to av deltakerne gjør, må dere følge med og støtte han gjerne med en stemme eller to

Liker

Kommentarer