Konkurranse og julegavetips fra Beautytrend.no

Blog

Nå er det på straks på tide å starte på julegavene, og på beautytrend.no har de allerede kjørt i gang november kampanje, som betyr reduserte priser på varer + gavekort. Her kommer mine beste tips til gaver, dersom du ønsker å handle noe derfra!

Beautytrend

Beautytrend.no utfører alt fra voksing, hudpleie, fotpleie, kroppsbehandlinger, negler, permanent makeup, permanent hårfjerning med IPL (se deres meny) og også botox og restylane.
Deres filosofi er at det er kunden - det vil si oss - som bestemmer hvilke behandlinger de skal ha på menyen. De følger hele tiden med på nye behandlinger, trender og utvikling av eksisterende behandlinger for hele tiden å tilby så gode og effektive behandlinger som mulig.

Ovenfor kan du se alle de fantastiske mulighetene man kan gi en god venninne, tante, bestemor eller søster som julegave i år. Husk - det er heller ikke noe problem å gi din far, bror eller kjære en god massasje til jul.

1. Farging vipper/bryn
Det er enkelt, praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Anbefaler å farge vipper og bryn om man skal på ferie, spesielt hvis du skal til et sted der det er mye sol. Beautytrend.no farger med hudvennlige fargestoffer tilpasset ditt eget hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker, brynfargen kan blekne noe tidligere avhengig av hårtype.

2. Ansiktbehandling
Føl deg som en dronning eller konge mens en annen gjør jobben. Om man gir bort en behandling, kan personen unne seg noe godt. Komme bort fra litt stress, og få en dypere rengjøring av huden.

3. Negledesign
Hvem er ikke opptatt av vakre negler døgnet rundt eller manikyr med et deilig håndbad?

4. Kroppsbehandlinger
Her kan du også skjemme bort dine nære og kjære med kroppsmassasje.

Har fikset en liten mulighet til dere! Dere kan vinne et gavekort på verdi 250,- Alt du trenger å gjøre er følgende:
1. Lik deres facebookside her
2. Send epost til: kontakt@sokblogg.no og fortell med 3 ord hvorfor akkurat du bør vinne! Vinneren blir kontaktet på epost 1.desember 2013

//Sponset
Masse lykke til ♥

Har du begynt med julegavene enda?


#konkurranse #mote #julegaver "spabehandliger

Liker