''Kjære jenta mi, Sofie''

Blog

''Det blir bedre'' var en setning alle sa til meg. ''Det går over'', ''det er ikke slik for alltid'' og vet dere hva det verste er? Der og da, trodde jeg faktisk at det aldri kom til å bli bra igjen. Den dagen i dag, når jeg har problemer kan jeg ta meg selv i å si ''Ahh, hater livet mitt'', men det er ingenting jeg egentlig mener. Men for noen år tilbake, da mente jeg det av hele mitt hjerte. For knapt to år siden var livet mitt helt annerledes. Jeg hadde nettopp gått igjennom en tung periode som hadde vart alt for alt for lenge. Det er så rart å tenke på hvordan ting har forandret seg, hvor mye jeg har forandret meg. Jeg får vondt av å tenke på hvor lyst jeg hadde til å gi opp, hvor utrolig mørk fremtiden min så ut og uansett hva er det ingen som kan fjerne de fæle minnene fra meg.


For ikke så lenge siden fant jeg gullboken moren min skrev fra perioden det var verst. Hun skrev den for å se forandringer og der sto det ting som ''I dag var enda en dag full av tårer. Fant Sofie liggende gråtene på rommet sitt''. Det var så rart å lese, men samtidig kunne jeg ikke vært mer sikker på hvor fantastisk familie jeg har. Mamma la igjen søte beskjeder på rommet mitt hele tiden for å muntre meg opp, tok meg med på ting jeg elsket for å få meg til å føle meg bedre. Det er ganske tungt å lese om hvor ille noe var før, sitte å tenke over at det faktisk har skjedd. Jeg er veldig flink til å glemme vonde minner, så når jeg satt meg ned å leste alt sammen ble jeg nesten litt sjokkert over hvor langt jeg har kommet i fra det. Den første personen jeg viste dette til og snakket ordentlig med det, var kjæresten min. Det var veldig vanskelig å åpne seg men jeg er glad for at jeg gjorde det!

Jeg er ikke stolt over alle tingene jeg har gjort i livet mitt. Det er utrolig masse jeg skulle ønske jeg kunne endret og gjort bedre. Det er hendelser jeg skulle ønske jeg kunne levd uten, men slik er det ikke. Samtidig er jeg veldig glad for å ha vært igjennom den tøffe perioden med spiseforstyrrelser, depresjoner og utestengelse. Det har gjort meg til en sterk person i dag som jeg er stolt over å være. For hver negativ hendelse jeg har gått igjennom, har jeg kommet ut av det med ny kunnskap. Den viktigste tingen jeg lærte av denne perioden, var at ting, ja, det blir bedre. At ting kom til å bli bedre var det siste jeg trodde kom til å skje, men når jeg ser hvordan ting er i dag i forhold til før, så vet jeg at det har blitt utrolig mye bedre. Ingenting varer evig, ikke gode ting og ikke vonde ting. Så man er nødt til å sette pris på når ting er bra, og kjempe når det ikke er.

Har veldig mye på hjertet for tiden, følelsene mine går veldig opp og ned og jeg vet ikke helt hva jeg vil eller hvem jeg er enda. Føles godt å ha et sted man kan dele alle tankene sine på, og forhåpentligvis er det noen der ute som også kjenner seg igjen. Del gjerne meninger og tanker, eller andre ting dere har på hjertet. Leser alt ♥

#tanker #meninger #hverdag #positivitet #ssbk

Liker

Kommentarer