Justin Bieber - meet and greet experience

Blog
I sommerferien da jeg var i Miami, kom Justin Bieber bilettene ut på billettservice. Jeg hadde allerede en DC billett fra før, så bestemte meg for å prøve å få tak i en MG billett. Hadde ikke stort med håp, ble kastet ut av køen hele tiden, husker utrolig godt hvor stresset jeg ble av det. Men ga ikke opp, selv om det stod at det ikke var fler billetter igjen. Etter det hadde gått en stund, fikk jeg tak i en bilett. Jeg skjønte ingenting av hva som skjedde, fikk panikk og vekket mamma. Vi sjappet oss med å betale for billetten, løp bokstaveligtalt rundt i huset for å finne bankkortet hennes. Hahah! Da det stod at billetten var bekreftet, fikk jeg en utrolig spesiell følelse. Det var helt sykt å tenke på at jeg skulle møte Justin, det er ikke en følelse man har hver dag akkurat!

På tirsdag var dagen jeg møtte Justin, hadde ventet på det øyeblikket siden 2009.. Vil ikke si at jeg er en skikkelig gal belieber, men jeg ser mye opp til Justin. Han gir meg håp om at man kan oppnå mye selv om man er ung - at man skal tro på seg selv! Måtte vente et par timer før vi fikk møte han, i mens ble jeg og Amna kjent med utrolig mange søte jenter som var der. Selve møtet gikk veldig fort, dere har sikkert fått høre om mange som ikke er fornøyde. Ærlig talt, hvordan kan de være missfornøyd når de har sett Justin Bieber så nærme? Forventet de at han hadde masse tid til å prate med dem, når det var over 300 som også ventet på sin tur? Det gjorde ikke jeg! Skjønner at det er mye penger for lite tid, men forsatt iiingen vits å klage. Tusenvis av jenter ville gjort alt for å få møte han! At jeg har fått møtt Justin Bieber, fått flere klemmer, vært den eneste jenta han har holdt rundt hardt, snakket litt med han - jeg kan virkelig ikke klage. Da han så meg sa han ''Hey cutie, come over here'' ellernoe, husker ikke ordrett fordi jeg var veldig nervøs og borte da. Det har ikke helt gått opp for meg enda, er så utrooolig glad! Det er rett og slett helt sykt å tenke på at jeg endelig har møtt han, jeg har ikke ord. Klarte ikke slutte å gråte etter møtet, tror jeg har en film av meg og Amna sin reaksjon... vet ikke om jeg tør å se den hahah

Svar på spørsmålene deres:

Hvor lenge var du i nærheten av han?
Ca 20 sec, men fikk bare klemt han og holdt rundt han i 6-7 ca, ikke så veeldig lenge..

Måtte man kjøpe meet&greet i tillegg til billetten?
MG billetten inneholdt Diamond Circle, så nei!

Var det før eller etter konserten? Luktet han godt?
Før! Utrolig glad for det, for etter konserten så jeg ut som en... heks. Jeg husker ca ingenting fordi jeg fikk nesten litt 'blackout', men han luktet ikke vondt hvertfall, haha!

 

Hva betalte du for M&G?
3085kr

Hva mener du at du er den eneste jenta han har holdt rundt?
Vet ikke om dere har studert bildene like mye som meg (haha, sikkert ikke). Men ihvertfall, på alle MG fra den dagen jeg var der, holdt han ikke rundt noen av folkene, liksom ikke med TO hender. Jeg var den eneste han hadde begge hendene rundt, og han holdt haardt. Man ser at vi holder rundt hverandre! På de fleste bildene stod man ved siden av hverandre litt ''stivt'', haha er såå glad for at han ikke gjorde det på meg!
Selve konserten var utrolig bra, koste meg utrolig mye!! Var helt sykt å snu seg rundt og se masse beliebers gråte av glede for å se idolet sitt. Skikkelig spesielt!

Edit: Dette innlegget ble opprinnelig postet på min gamle blogg ssbk.blogg.no - og der "eksploderte" det med kommentarer, synd jeg sletta det innlegget derfra...

Flere som har vært på en av hans konserter/ skal?

Liker

Kommentarer

Janina
,
Åh så morsomt å lese, ?synes bildet var fint jeg! Men hvor nye ville du gitt for å mote han nå? Er du fremdeles like stor fan?