Julegavetips - til den treningsglade

Blog

.. Nå nærmer det seg desember og før man vet ordet av det så er det jul! Det kan være lurt å tenke på julegaver nå, så du ikke blir stresset og ender opp med å kjøpe dyre og unyttige ting. Men hva skal man gi? Tenkte å komme med flere tips her på bloggen, og først ut er treningsutstyr til den som "har alt". Det er stilig med nytt trenignstøy, men hva med noe kult og nyttig utstyr? Hva med en Polar Loop som er en vanntett skritteller, som måler dine hverdagslige aktiviteter og påminner deg når du har sittet stille for lenge? Haha tenk så kult - du hører et piiip og så får du meldingen "get your ass off the sofa" (vel, ikke sikkert det er akkuratt den meldingen man får..) I alle fall - Polar Loop overvåker søvnen din og holder oversikt over hvert steg, hopp og hver bevegelse du gjør i løpet av dagen. Skal du trene ute er det også superviktig med refleks, her er en rimelig vest og et par fine selvlysende skolisser og mye annet fint!

Det er også veldig behagelig å bestille fra nettet. De fleste produktene er fra Nelly.com (annonselenker) og de har fri frakt + retur. Du kan også betale med faktura, så har du ikke pengene nå, har du 14 dager å spare opp til fra varene blir sendt til deg. I tillegg kan du hente varene til langt utpå kvelden siden posten har flyttet til butikk - Love it!

Nike Push Up Grips, 245,- / Nike Waistpack 2bottle, 399,- / Nike Training Kit, 499,- / Nike Ankle Weights 2.27 Kg, 499,- / Nike Hand Held Waterbottle 249,- / FlipBelt Hot Pink 300,- / Asics vest, 149,- / Casall Tube Roll, 499,- / Polar Rcx3f, 1.695,- / Polar Loop, 945,- / LED-skolisser 119,-

Fant du noe du ønsker deg ?

Liker

Kommentarer