Julegavene

Blog

Heihei, håper dere har hatt en fin julefeiring. Det har vært mange som har spurt om å få se gavene jeg har fått, så jeg har knipset i vei et lite utvalg. Selv om det er stor stas å få gaver, er det viktigste for meg i julen å være sammen med familien. I år fikk vi også besøk av tanten min fra Sverige og hennes familie, og det er jo ekstra koselig. Vi fikk også dilla på å spille quiz via Kahoot - det var kjempegøy, særlig de "hjemmelagde" quizzene som hele familien kastet seg over. Det morsomste var nesten alle de syke nicknamene som vi laget, flere egner seg ikke på trykk, haha. Er det flere som har prøvd Kahoot?

Velvel, her er i alle fall noe av det jeg var så heldig å få til jul, må visst ha vært ekstra snill i år siden jeg fikk så mye fint:-)

Objektiv til SONY NEX kameraet - 50mm f 1,8 - som skal ta fine nærbilder og slipper inn mye lys.


Enda et objektiv - dette passer til Canon kameraet. Pannekjakeobjektiv - 40mm og f 2,8 som gjør at jeg kan få med litt mer på bildet enn med 50mm

Klokke fra Michael Kors

Herlige skjerf

Elsker alt fra the Body Shop

Ting & Tang

Smykker

Hva har dere gjort i de siste dagene?


Liker

Kommentarer

cleoni oswietlenie,
I've recently started a web site, the info you offer on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.
cleoni.pl/files/fotom/product-17434.jpg
business management,
I am always browsing online for tips that can help me. Thank you!
redcrosslincoln.org