julegave tips til han

Blog

Nå som det nærmer seg jul og gavejakten er i gang, tenkte jeg å komme med noen tips til en person det er veldig vanskelig å kjøpe gave til - nemlig gutten eller kjæresten! Har lagt fokuset på gaver til han, så forhåpentligvis gjør dette det litt lettere for jentene der ute som skal kjøpe gave. Jeg selv sliter ofte med å finne gave til kjæresten min, så håper at dette er til hjelp! ENJOY

Noe du vet han elsker/ønsker seg: Nå er det litt vanskelig å komme med eksempler, for dette er opp til hver enkel gutt. Gutter liker forskjellige ting, men jeg tror at de fleste gutter har en spesiell ting som betyr masse for dem! Det vet nok dere best selv og hvis dere gir noe dere vet han elsker, blir han ikke annet enn superglad! Kan være lurt når man ser etter gave, at man prøver å tenke på hva kjæresten har sagt at han ønsker seg, hva han liker osv. Derfor det alltid er lurt å følge med!

♥ En romantisk kveld hjemme. Om du ikke har lyst til å bruke mye penger, så går det selvfølgelig an å gjøre noe koselig hjemme! Inviter kjæresten din hjem til deg, hvor du overasker med for eksempel favoritt maten hans. Sett på en film og kos dere masse den kvelden, det vil han nok sette stor pris på!

Toalettmappe eller en kul treningsbag: En toalettmappe er alltid greit å ha, og det finnes utrolig mange fine i Norges mange parfymerier. Eller kanskje kjæresten din liker å trene? Da kan en fresh og kul treningsbag være tingen, det får du kjøpt hos de fleste treningssentere eller sportsbutikker! I sammeslengen kan det hende at du finner noe kult treningstøy, som du kan putte nede i baggen da du gir den!

Parfymer, barbersaker og andre tilbehør: Parfymer er jo en klassiker og for de fleste gutter er det viktig å lukte godt, så hvorfor ikke kjøpe en ny parfyme til han? For eksempel den han har hjemme som snart går tom, eller en helt ny en som du elsker lukten på? Er du glad i lukten vil nok kjæresten din også like den, er vel din mening som teller mest! Abercrombie & Fitch Fierce cologne eller 1Million er to sikre vinnere. Jeg kjøpte en Chanel parfyme til kjæresten min til Valentines gave og han ble utrolig glad for den!

Klær og undertøy: alltid en sikker vinner, det må jeg si! Vi jenter får aldri nok av dette og kanskje er det sånn i blant gutter også. Det kan for eksempel være en fin genser med en matchende skjorte til noen kule boots? Hva med en kul t-skjorte og cardigan? Eller et nytt undertøy fra calvin klein, tiger of sweden eller bjørn borg?
En kul klokke: Klokker er noe man ikke kjøper så ofte, men som man kan ha fler av og variere til forskjellige antrekk. En kul klokke ville nok de fleste gutter vært glad for å få! Ville satset på en nøytral farge, siden da passer den nok til alt :-)

Billetter til en konsert, kino, eller en fotballkamp med gutta? Kanskje er det en film han har gledet seg til å komme ut, en konsert han dør etter å dra på eller så mangler han billett til fotballkampen til favorittlaget hans? Da er det bare å slå til å kjøpe en billett!

Sko: Om han liker den kule stilen kan det for eksempel være et nytt par Jordans eller Supra. Om han er mer den sporty gutten, kan noen nye nike free runs passe perfekt! Eller om man liker å kle seg mer classy, så vil nok noen nye boots være en sikker vinner for han :-)
Noe personlig: Jeg blir utrolig glad når jeg får personlige gaver, for eksempel noe som er håndlaget og som man ser at personen har brukt mye tid på. Gir man en personlig gave så viser man personen at man faktisk setter god pris på han/hun, noe som er veldig koselig! En personlig gave kan være alt fra noe hjemmelaget, en minnebok, en CD med musikk som minner om opplevelser dere har hatt sammen osv! Her gjelder det å være kreativ.

Hjemmelaget gavekort: Dette er noe som er både personlig og som ikke krever stort av penger, pluss pluss! Et hjemmelaget gavekort ville i alle fall jeg satt utrolig stor pris på, det er jo så søtt og kreativt. Man kan for eksempel gi søte lapper/gavekort hvor det kan stå ''I dag spanderer jeg middag ute', eller et gavekort på en lang massasje? Det som er søtt er å gi mange små lapper i en boks, så kan han velge når han vil bruke de forskjellige lappene!

En kul sekk: Jeg vet av erfaring at kjæresten min er glad i sekker, ga han en fra New York som jeg har sett han med fler ganger! En kul sekk kan gjøre utrolig mye med et antrekk, så dette er noe dere burde tenke på. Spørs jo litt hvordan stilen til gutten er, men enten en bag eller en kul sekk ville jeg satset på! MCM sekkene er drit kule og jeg vet godt at kjæresten min ønsker seg en. Han feirer jo ikke jul, men kanskje han er heldig å får en til bursdag, hehe ;-)

Var noen av tipsene til hjelp?

Liker

Kommentarer

seo fiverr,
I used to be recommended this blog by my cousin. I am not positive whether this post is written by way of him as nobody else recognize such unique about my difficulty. You are wonderful! Thank you!
fiverr.com/eebest8
yala beni em beni,
579709 238163I adore foregathering useful information , this post has got me even more info! . 455314
www.sund.tv/
sick,
I cannot thank you enough for the blog.Thanks Again. Want more.
www.linkvaom88moinhat.com/
krogerfeedback,
If you are going for best contents like myself, only pay a visit this web site every day as it offers quality contents, thanks
goo.gl/qjFqrA
krogerfeedback,
Hi my loved one! I want to say that this article is amazing, nice written and include approximately all important infos. I'd like to look extra posts like this .
bit.ly/1QiLpLF
I simply want to mention I'm new to weblog and really loved this web page. Probably I’m want to bookmark your website . You amazingly come with really good stories. Regards for sharing with us your webpage.
www.lamulyearss.com
seks izle,
767302 928556This really is a wonderful internet page, could you be interested in performing an interview about just how you created it? If so e-mail me! 486683
myivideo.com/
seks izle,
648945 583161hey, your internet site is excellent. We do appreciate your work 861137
www.thedmp.com/
kroger feedback survey,
This is very interesting, You're an overly professional blogger. I've joined your feed and look ahead to in quest of extra of your wonderful post. Also, I've shared your web site in my social networks
j.mp/1M5EXDL
desene in romana,
I am so grateful for your blog article.Thanks Again. Really Cool.
www.facebook.com/desenefaine.ro