JODEL IN MY ASS

Thoughts & Opinions

Jeg lastet ned Jodel så fort jeg hørte om appen, og lenge hadde jentene og jeg det morsomt med å spørre om ting vi har lurt på. Vi hang ikke ut mennesker eller spredde falske rykter om folk, noe jeg desverre ser at mange bruker appen til i dag. Det er ikke lenger det samme, og det eneste jeg ser når jeg scroller nedover, er hate. En venninne av meg sendte bilde av en Jodel som handlet om meg, blant annet mine ''alt for store restylane lepper''. Jeg er veldig vant til at det går rykter om meg, at folk snakker er ikke noe jeg kan gjøre noe med og alle skal få ha sin mening, meeen.. Selv om det satt en brems på humøret mitt, var det ikke det som gjorde meg mest lei meg.

Jeg ble rett og slett veldig kvalm og trist da jeg så hvor mye fælt som ble skrevet om andre. At folk synes jeg har stygge lepper, ligner på en ku (cows are cute!) eller at jeg svak, det får folk rett og slett bare mene. De som sier det kjenner jo ikke meg, og så lenge jeg vet hvem jeg er og er fornøyd med hvordan jeg ser ut, så går det fint. Men, når jeg ser for eksempel venninner av meg og andre bloggere blir tråkket ned på, så blir jeg rett og slett helt satt ut. Jeg får så vondt inne i meg, for jeg vet selv at uansett hvor hardt man prøver, er det vanskelig å ikke ta ting til seg. Det går inn i ubevisstheten din likevell, og blir der. Det gir deg en liten vond klump i magen, om ligger der og ulmer. HVORFOR vil mennesker bruke tiden sin på å slenge dritt anonymt i en app? Det gir faktisk ingen mening for meg. Å direkte finne opp ting som ikke er sant, kun for å såre noen, det synes jeg er helt uforståelig. Jeg satt å leste nedover Jodel i går og så utrolig mye fælt, der folk som ikke kjenner personen engang kaller den personen for kjedelig, falsk, overlegen, dum ++. Altså, DU kjenner jo ikke personen, så hvordan kan i det hele tatt beskrive en person? Jeg leste så mye om meg selv som jeg ikke engang visste, og da sier det seg selv at noe er veldig galt. Jeg kjenner fler av personene som har blitt snakket om i disse ''gossip gruppene'' og jeg kan bekrefte at det som står der ikke stemmer. Å lese om folk sine spekulasjoner om andres forhold synes jeg bare er latterlig og veldig ødeleggende. Det er ikke rart at man blir usikker på hvem man kan stole på, når det finnes så mange troll der ute som skriver ting.

Jeg har slettet appen og kommer ikke til å bruke mer av tiden min på den. I´m done: Å lese ting som sårer, høre rykter om andre og være vitne til internett mobbing er IKKE noe jeg gidder. Så med det vil jeg si en stor F@ck you til de anonyme mobberne som synes det er gøy å henge ut andre. Karma is a bitch!

Liker

Kommentarer

Sofie Kvelland
,
Det tenker jeg og! Jeg har Dermafill i leppene nå, 1,5 ml. Fyller kun når det trengs påfyll, som er en gang i året nå!
Amalie,
Du Sofie, hver gang jeg skal kommentere bloggen din så fungerer ikke den Captcha-teksten, så jeg får aldri kommentert! Har til og med prøvd flere nettlesere, men den er alltid "borte". Såå nå måtte jeg benytte muligheten til å si det når jeg først klarte å se den for en gangs skyld 😃 Kan jo hende det bare er meg som har det problemet, men.
amalieve.wordpress.com
Sofie Kvelland
,
Hei hei! Jeg aner ikke hvorfor det er slik, men jeg skal prøve å få fikset det! Tusen takk for at du sa i fra <3 Stor klem!
Sofie Kvelland
,
Tusen takk! <3