Jeg tester SkinSpa fra Braun

Blog

Sommeren er rett rundt hjørnet, og hvem vil ikke ha lekre ben å vise frem? Et must er hårfrie ben. Derfor passer det perfekt at jeg har vært så heldig å få være en av de som skal teste det nye produktet til Braun, SkinSpa. Selve pruduktet heter Silk-epil 7, og skal freshe opp vinterhud med epilering og eksfoliering. Jeg var og hentet pakken i går, og jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket over den flotte innpakningen og det koselige kortet jeg fikk!

SkinSpa kombinerer altså hårfjerning og eksfoliering i ett og samme produkt. Resultatet etter en behandling skal gi deg glatt og strålende hud, og skal vare i fire uker. Epilering er hårfjerning ved hjelp av mange bittesmå pinsetthoder. Eksfoliering er å fjerne tørr og død hud, og samtidig stimulere til fornyelse av hudcellene. Det gjør huden mer mottakelig for fuktighet, som igjen gjør huden friskere, glattere og jevnere. Dette gjør igjen at brunfargen sitter lengre, ikke så dumt? Regelmessig eksfoliering vil også bidra til å forhindre inngrodde hårstrå, som noen kan oppleve når de bruker hårfjerning, enten det er barbering eller epilering!

Omtalen lover bra, så da håper jeg resultatet også svarer til forventningene. Jeg kommer med testresultatene om ca 4 uker!


Noen fler som har testet dette?

Liker

Kommentarer