jeg møtte jeffree star

Blog

Hei og god kveld, dere! I dag tok jeg meg en aldri så liten pause fra hjemmeeksamen og dro til byen i håp om å møte selveste Jeffree Star. Han hadde meet & greet på Vita Exclusive i Bogstadveien, og det kunne jeg ikke gå glipp av! Jeg har ventet så lenge på muligheten til å møte han og opplevelsen jeg hadde var veldig fin. Han så jo ut som en million, håret, sminken, alt var perfekt og FOR en skjønn person!! Man kunne se hvor genuint hyggelig han synes det var å møte alle, og det synes jeg var så koselig å se. Han skulle møte over 350 stykker, så at han like vell tok seg tid til å snakke litt med de som kom og ga masse klemmer, det synes jeg var bra gjort! Han spurte om hvordan jeg hadde det og ga meg komplimenter for øynene mine. Det skal jeg ta med meg videre, hihi!

Tidenes selvtillit boost dét. 💃

Jeffree er en av mine favoritt youtubere og sminke merket hans er ikke annet enn fantastisk. Jeg er så glad for at Vita Exclusive har tatt inn hans produkter, for da er det mye mer tilgjengelig og lett å få tak i! Han er en rett og slett en amazing makeup-guru og å ha møtt han var et veldig kult øyeblikk, som jeg kommer til å huske lenge. Jeg fikk så mye motivasjon til å slippe meg mer løs når det gjelder sminke og utforske forskjellige makeup looker!

Nå skal jeg fortsette å jobbe med skole, og så legger jeg meg nok snart. Det har vært en lang og ikke minst varm dag. Kan vi ta et øyeblikk for at det var 31 grader i Oslo i dag?! Jeg forstår ikke at det er mulig, men jeg klager ikke - hehe ☀ Ønsker dere en superkveld videre, så skrives vi senere!

Liker

Kommentarer