Jeg innrømmer mine flaueste sider!

Blog, Thoughts & Opinions

Hei dere og en riktig god mandag! Jeg har sagt i en god stund at jeg ønsker at bloggen skal være mer personlig, så hvorfor ikke starte med å innrømme noe flaut? Jeg synes det er utrolig morsomt å lese andre sine flauser eller flaue sider ved dem - så da kjører vi på!

♦ Om jeg er stresset/ har dårlig tid og må kaste fra meg et papir på bakken, løper jeg alltid tilbake og plukker det opp for å så finne en søppelkasse. Dette er nok en god ting, men det må se litt rart ut når jeg løper frem og tilbake, haha!

♦ Jeg elsker å nyse og prøver ofte å nyse med vilje ved å kile meg selv på nesen ..

♦ Jeg skriver alltid ALT for mye på meldinger når jeg er sur, og angrer hver eneste gang på at jeg spammet personen så mye..

♦ Jeg blir faktisk lei meg om jeg ikke rekker å ønske meg et ønske klokken 11:11, 22.22 eller 00.00! (Kan bli litt slitsomt i lengden..)

♦ Jeg geiper når jeg spiser, HAHA!

♦ Jeg er utrolig redd for å kjøre bil, og kan ikke se for meg å noen gang skulle få lappen..

♦ Jeg sammenligner livet mitt med filmer og tv-serier, veldig klisjé jente!

♦ Jeg snakker i søvne, og er fullstendig elendig i engelsk!

Hva er dine ''flaue'' sider? Hehe!

Liker

Kommentarer

eva-marie
,
Jeg har gjort mange, mange flauser opp gjennom årene. Den som har hatt mest vondt av det er meg selv. De andre tenker ikke så meget over det, mens jeg har analysert og analysert og ergret meg over at jeg snakker før jeg tenker. Ja ja det var det. Sofie du snakker om nys, men du slår jo ikke meg jeg behøver ikke å klype meg i nesen. Hvorfor være fullkommen når det er gøy a være meg. Takk for en meget hyggelig dag. Bestemor
eva-marie (bestemor)
,
Alle har vi gjort våre flauser, pinlige og dumme. Heldigvis glemmer jeg raskere med årene. Jeg nyser jeg også, men behøver ikke å kile meg. Familien påstår jeg snorker, men det hører jo ikke jeg så det tror jeg ikke noe på. Nå skal den gamle damen se på ungkarer og andre begivenheter i Mexico. Det er godt vi ikke er feilbare for da har vi det fint. Takk Sofie
Anne Katrine
,
Haha, du er søt 😃 Men er sikker på du har enda flere flaue sider vi vil vite om, hehe!