Jeg drømmer meg bort

Blog

Ofte drømmer man om å reise til fjerne og eksotiske destinasjoner, til en liten perle med skyfri himmel, turkisblått vann og kritthvite sandstrender. Det nærmeste jeg har kommet hit er nok Thailand og Miami. Utfordringen ved disse destinasjonene er jo at det for det første er så utrolig langt, med timeslange flyturer må man også være borte minst en uke, helst to. Og så koster det jo så mye, særlig i Miami der det jo er så mye å shoppe, hehe!

Derfor tenkte jeg å drømme meg bort til et litt kortere og overkommelig sted - og jeg fant flere utrolig stilige spahoteller i Norden på hotelspecials.no
Fikk lyst til å reise NÅ og akkurat slik ser jeg for meg min neste drømmeweekend skal bli:


Jeg blir vekket med en enkel, men herlig frokost på sengen, og deretter beskjed om å pakke klær til en weekend på et hemmelig sted vi skal dra til om én time... (jaggu må jeg være rask med pakkinga)

Jeg ankommer hotellet og gud hvor idyllisk det ser ut. Får umiddelbart lyst til å avlegge badstuen et besøk før jeg hiver meg ut i bassenget.

Her skal jeg sitte og pønske ut nye blogginnlegg, så denne mannen må nok flytte på seg, haha.

Må ha litt avbrekk fra all tenkningen så jeg tar meg et lite bad før lunsj.


Tid for lunsj - den skal inntas her!

Gleder meg til å teste ut disse fargerike vannbad og dusjene her.

Siste stopp i spaavdelingen er massasje, nå skal jeg virkelig drømme meg bort - bokstavelig talt!


For å kvikne til før middagen går jeg meg en tur ut på den koselige bryggen, men hvem går jeg sammen med?

Jeg har pakket med et stilig antrekk som jeg har tatt på og spaserer elegant ned trappen for å innta en bedre middag - selvsagt uten kjøtt.

Etter å ha storkost meg med god mat og sosialt samvær er det på tide å poste blogginnlegget, det gjør jeg mer enn gjerne her.

Man blir trøtt av spa og god mat - siste post på dagen er derfor senga. Kommer ikke til å slite med å sovne her - god natt og drøm søtt <3


Hva synes dere? - Flere som kunne tenke seg et deilig spaopphold?

NB! Bildene er hentet fra flere ulike spahoteller i Sverige, du kan selv surfe rundt for å finne ditt favorittsted. Vil du på spaferie slik som meg kan du klikke på inspirasjon og spaweekend og så kommer alle spahotellene opp, blant annet disse over. Nettsiden er skikkelig enkel å bruke, man kan lett spesifisere søkene sine - hva med å satse på Secret Hotel (kanonpris og du får vite hotellet 48 timer før ankomst, tenk så spennende)

Liker

Kommentarer

Car Modification,
Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content!
CarAudio
Leather Furniture,
Of course, what a splendid site and revealing posts, I will bookmark your blog.Best Regards!
enteract-media.com