JAKTEN PÅ DEN PERFEKTE LEILIGHET

Blog, Fashion

Hei dere! Jeg håper dere har hatt en suuuper helg ♡

I dag har jeg og Simen vært på vår første visning. Vi tenker å flytte til en annen leilighet her i Kristiansand mot høsten, og nå befinner vi oss i en ''visnings-periode''. Jakten på den perfekte leilighet er ikke så lett, men jeg synes likevel at det er både spennende og gøy. Den leiligheten vi bor i nå har fungert helt greit, men vi ønsker noe mer hjemmekoselig for oss. Dyr tillatt skader heller ikke, hehe! Jeg kommer til å holde dere oppdatert på hvordan det går med å finne leilighet, vi har avtalt noen fler visninger for neste uke - så det blir artig å se hva vi ender opp med!

De neste dagene har jeg en del prosjekter på gang når det kommer til skole, og resten av uken er fullbooket for min del. Derfor tar det litt tid med disse videoene jeg har snakket om, men jeg skal få satt meg ned å redigert ferdig så fort tiden strekker til!

Adlinks // If you wonder;

Playsuit - Nelly, lignende her
Sko - Nelly her
Øredobber - Nelly her

I kveld skal jeg og Simen på date, vi skal spise på restauranten La Famiglia som ligger midt i byen. Det er min desidert favoritt restaurant her i Kristiansand, og jeg skal fortelle dere mer om den i morgen! Nå må jeg nesten starte å ordne meg, for det tar litt tid. Jeg elsker å høre på musikk og ta god tid i mens jeg fikser meg, og ikke minst pynte meg litt ekstra for kjæresten!

Håper dere får en super tirsdag videre! 💛 Fortell meg gjerne om deres planer for uken!

Liker

Kommentarer

vildekvalvik
vildekvalvik,
Du er sååå fin!!
nouw.com/vildekvalvik
sofiekvelland
sofiekvelland,