IVYREVEL.com - Versailles Dress and Lunar Necklace

Fashion

. . Min nyeste favoritt side, for mote på nett! Ivyrevel.com som jeg har skrevet om litt tidligere, er en fantastisk nettside som tilbyr en haug av RÅlekre klær. Da mener jeg, RÅLEKRE! Jeg husker så godt da jeg først var innom siden deres og falt pladask for alle plaggene, haha! Da svei det litt i lommeboken må jeg si;-) Jeg har lenge vært interessert i mote, og når jeg kommer over en side som selger så mange fine plagg, da må jeg virkelig anbefale den videre til dere!

Jeg har vært så heldig å få tilsendt kjolen Versailles Dress, som dere ser over her. Er den ikke fantastisk fin? Elsker de lekre detaljene og at den sitter så fint på kroppen. Dere finner den her! I dag bruker jeg et smykke som jeg har fått flere komplimenter for, nemlig dette nydelige smykket her:

Jeg elsker det! Så utrolig spesielt og kult på en og samme tid, hehe. Jeg vil virkelig anbefale dere å ta en titt innom Ivyrevel.com - dere vil ikke angre! Smykket finner dere her Det kan snus andre veien og, jeg likte at månen sto litt ''ut''! :-) Jeg har en rabattkode til dere som gir 15% rabatt på hele nettsiden deres! Skriv ''KVELLAND15'' når dere betaler og dere får rabatten!

Hva synes du om kjolen og smykket?

Liker

Kommentarer