It's Your Birthday!

Blog

Gratulerer så mye med dagen, Sofie ♥ Håper du får en superfin dag og feiring i kveld:-) Som bloggmanager - eller såkalt "momager" så har jeg jo en gjestebruker på den nye bloggen din, hehe, så da må jeg jo benytte anledningen til å overraske deg med et lite innlegg på bursdagen din. Vel, så overraskende er det vel egentlig ikke, i og med jeg har sneket til meg innlegg hvert år siden du var 15, hehe. Og denne tradisjonen kan jo ikke brytes!

Du er min datter, men likevel er vi ofte som venninner og «søstre» Du er like vakker innvendig som du er utvendig, og jeg er så utrolig stolt av deg. Du bryr deg om alt og alle rundt deg. Dyr, mennesker – miljø – ja alt! Er jo ikke lenge siden du hjalp til å redde en katt ned fra et tre, da du fikk tak i brannvesenet og greier. Du frøs vel på deg en forkjølelse også, men det var det verdt!

Nå som du har bursdag har jeg mimret litt…

Husker du:

Første gang vi ble kalt for søstre Det var i London på et parfymeri og en ivrig mannlig selger huket tak i oss. Jeg tenkte han bare smisket da han sa «Oh, are you two beautiful sisters interested in seeing some spectacular new products?» Så jeg ble litt sur, og hadde følgende svar på tunga: «Yes, and I am her little sister».. Godt oppdratt som jeg er torde jeg ikke svare det, men prøvde heller å lure oss unna med å si vi skulle ta en titt i 2. etasje så lenge, eneste problemet var at det kun var en etasje i det kjøpesenteret… (Det hører med til historien at selgeren skulle prakke på meg anti-age kremer ... )

Andre gang vi ble kalt for søstre Litt morsommere (begynte nesten å tro på dem...) - det var jo i Egypt og hører sammen med «Monkey’s vs. One kiss» «historien, hahaha

Første utlandstur Den gikk til London i 2011, og vi var så spente. For en flott tur vi hadde, var en vakker høst og over 20 grader husker jeg. Og du kalte meg jordekorn… <3 Senere ble det flere turer, blant annet til Egypt. Sist ut var Kreta som må være det fineste anlegget jeg har vært på – Ocean Beach Club har satt standarden…

Husker du kamelen Oscar?

Ocean Beach Club - lengter allerede tilbake...

Vår første fotoshoot Det må vel ha vært i 2011-2012 for bloggen din, og jeg fikk ganske mye kjeft... Såpass mange ikke altfor positive tilbakemeldinger (kan til nød kalles hard konstruktiv kritikk) som medførte at jeg tok et kurs i fotografering, haha. Det ga resultater og nå er vi jo proffe... i alle fall nesten. Og det er en fryd å ta bilder av deg :-)

Litt bedre lys, bedre kamera og manuelle innstillinger - og kanskje litt bedre location?

Da jeg lekte frisør og satte på tape extensions? Det gikk ikke så bra - Etter 3-4 timers jobbing datt de av etter 30 minutter…

Godt du nå har Hendrix hair, hehe - for dette ble nydelig :-D

Kos deg masse i dag, Sofie ♥ kjempeglad i deg ♥

Mamma

Liker

Kommentarer

compare credit,
Very good blog.Thanks Again. Awesome.
chwilowo.pl/prasa/porownanie-chwilowek-kred
Healthy Diet,
You really make it appear really easy together with your presentation however I in finding this matter to be really one thing which I feel I would never understand. It seems too complex and very huge for me. I am looking forward in your subsequent put up, I¡¦ll try to get the hold of it!
www.ryanmartinbasketball.org/