IT'S WEEKEND

Blog

Goood fredag, dere! Da var det helg igjen, gitt. Deilig! Nå har jeg hatt streptokokker i presist én uke, så det betyr vell at det forhåpentligvis snart er over. Jeg har vært hos legen og fått antibiotika, så jeg satser på at jeg klarer alt jeg skal denne helgen. Det er både dobbeldate, familie middag & bursdag på agendaen min, så det blir nok gøy så lenge formen strekker til! I morgen skal jeg først spise middag med min bestemor og kusine. Det ser jeg skikkelig frem til og jeg er sikker på at det blir en veldig bra start på kvelden!

Etterhvert skal jeg videre for å feire en av mine bestevenninner, Victoria og det har jeg gledet meg like lenge som henne til, haha. Jeg elsker jo bursdager og vil ikke gå glipp av det for å si det slik! Kameraet blir med meg, men jeg vet ikke hvor mange bilder det blir. Skal prøve å få knipset litt av kvelden i hvert fall! Som dere kanskje skjønner er det da dobbeldate i kveld, det har jeg aldri vært på før, men jeg tipper at det blir veldig hyggelig!

S A N G T I P S F O R H E L G E N …

End Game - Taylor Swift

Still Want UUU - Zak Abel

Middle Of The Night - The Vamps, Martin Jensen

Cross My Mind Pt.2 - A R I Z O N A, Kiiara

God's Plan - Drake

Sick Boy - The Chainsmokers

Håper dere får en super helg, hva enn dere gjør! Nå skal jeg rydde rommet, ta meg en lang dusj og så senere starte å fikse meg. Friday, let's go! Xx

Liker

Kommentarer

Kamilla
,
Hva har du fikset på utseende ditt? Har du operert nesa? Den var mye «spissere» før, enn hva den er nå. Synes du ar du bidrar til kropps- og utseendepress? Hva fikk deg til å fikse på utseende ditt og hvorfor? Er du ikke redd for at dine fremtidige barn ikke kommer til å ligne på deg?
Sofie Kvelland
,
Jeg har restylane i leppene og silikon i puppene. Jeg har ikke operert nesen, kun puppene. Jeg synes ikke selv at jeg bidrar til kropps-press og har heller ikke fått høre det før. Om jeg er redd for at mine fremtidlige barn ikke vil ligne på meg, så er svaret selvfølgelig nei. Jeg ser helt lik ut selv om jeg har større bryster enn før, og å fylle leppene er noe jeg stoppet med for snart ett år siden. Nå venter jeg bare på at det skal gå ut 😊