It's good for me

Blog

Jeg har sjeldent vært så fornøyd med brunfargen min som jeg er nå, og det tror jeg skyldes at jeg har begynt å ta Betakaroten daglig! I utgangspunktet ønsket jeg å bruke dette kosttilskuddet fra Good for Me fordi de har kjempegod kvalitet på råvarene, samt at betakaroten kommer i kapsel med olje, som sikrer at det tas godt opp i kroppen. Betakaroten beskytter huden mot blant annet soleksem og forsterker immunforsvaret, men det er ikke et minus at gløden holder lenger og at huden blir brunere - hehe! Nå har jeg gått på dette kosttilskuddet i over en måned, og jeg er veldig spent på hvordan huden min vil reagere når jeg kommer til Athen neste uke, der det er veldig sterk sol. Jeg har slitt en del med soleksem før, men med tanke på at jeg har et fint grunnlag føler jeg meg helt klar:-) Så det blir spennende å se, og jeg holder dere selvsagt oppdatert!

Betakaroten bidrar til at brunfargen du oppnår vil bli jevnere og dypere, og dersom du fortsetter å bruke tilskuddet også i en periode hvor du ikke soler deg, vil brunfargen vare lenger. Derfor er det ganske smart at Good For Me har en abonnementsløsning, som gjør det billigere og at du også sikrer deg å ikke gå tom med det første. Du kan også bestille vitaminene uten abonnement om du ønsker det. En annen ting jeg liker ekstra godt med Good For Me konseptet er at de ikke lover noen mirakelkurer, men at det er et kosttilskudd av god kvalitet. Det kan - og skal ikke - erstatte en sunt og variert kosthold, men kan være et veldig bra supplement som gir kroppen din energi og vitalitet. Det er ikke bare Betakaroten de selger, men mange andre viktige vitaminer og mineraler også. Og for hver bestilling får du gratis med en boks D-vitaminer - den kan komme ekstra godt med mot høsten og vinteren! Og for hvert produkt du kjøper, får du ekstra rabatt - smart, ikke sant? Selv har jeg bestilt meg multivitamin og Omega 3 - og selvsagt fått med meg gratis Vitamin D :-)
Hva skal dere i sommerferien?

/ Innlegg skrevet i samarbeid med GoodForMe
#betakaroten #sommer #ingenmirakelkurer #vitaminer #tips #ssbk

Liker

Kommentarer

Us News Law School Rankings,
Hey very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds also¡KI am satisfied to search out a lot of useful info right here in the publish, we want develop extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .
www.jeanandabbottkauai.com
camden services,
Ive been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Studying this info So i am happy to express that Ive a very excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot no doubt will make certain to do not disregard this site and provides it a glance on a relentless basis.
www.camdencounty.com/health/department-chil