It's FRIYAY

EVERYDAY

Hei solstråler! I dag er det fredag og det skal bli godt med helg nå. Litt rart at jeg sier det ettersom jeg har hatt høstferie hele uken, hehe. Men men, er jo alltids kos med helg uansett! I morgen får jeg noen venninner over på besøk for å feire bursdagen min, og det ser jeg veldig frem til. I dag har jeg blant annet ryddet rommet og filmet ferdig videoen, viktig at det ser fint ut her første gangen jeg får venninne besøk!

Planene for i kveld er en liten sushi date med kjæresten og så krysser jeg fingrene for at det blir filmkos etterpå. Kjenner at jeg har skikkelig cravings på både sushi & film. Apropo sushi, dere! Da jeg var i Oslo for en liten stund tilbake dro jeg og familien på restauranten Hanami Tjuvholmen. Der spiste vi den beste sushien jeg noen gang har smakt, og jeg tenkte å dele noen bilder med dere fra den dagen nå!

Min kjære mamma, som jeg savner veldig nå! 💘

Er dere ute etter å unne dere noe ekstra godt eller gjøre middagen ute litt ekstra spesiell - dra til Hanami! Det er ikke det billigste stedet i byen for å si det slik, men servicen og maten er helt fantastisk. Ville nok ikke dratt dit hver gang jeg skulle ut å spise, for det hadde blitt dyrt, men en gang i blant anbefales! ⚡

Håper dere får en knall start på helgen 💛 Jeg jobber forresten med innlegget om kjærlighetssorg for tiden, så følg med. Klem!

Liker

Kommentarer