It's all about the details

Home and Interior

Nå skal jeg endelig få vise dere litt mer detaljer av hvor fint jeg synes det ble på sminkebordet mitt! Jeg hadde jo litt vel mye sminke fant jeg ut, så nå er det ryddet og ordnet i sakene her, samt kastet en del gammel sminke. Jeg har tidligere handlet sminkeforvaring hos eleven.no, så var veldig klar for å oppgradere samlingen ytterligere! Fikk god erfaring med å handle der, varene kom raskt og er veldig fine :-) Anbefales! Siste tilskuddet - og det som virkelig gjorde susen - er sminkeboksene i midten (sponset). Det meste av det andre hadde jeg kjøpt fra før, men de sto fordelt litt her og der. Nå er alt samlet på ett sted og slik ble det:

Disse utrolige lekre og praktiske skuffeboksene er helt elsk! Akkuratt nå er de blanke utsolgt, men samme type i sorte finner du her eller blanke med 2 skuffer her!<

Utrolig hvor mye man får plass i disse, og du får så mye bedre oversikt. Det er en fryd å sitte å sminke seg uten å rote langt nede i en sminkepung (som fort blir veldig møkkete også)

Liker

Kommentarer

appdata minecraft,
For newest news you have to pay a visit internet and on the web I found this web site as a finest website for most up-to-date updates.
tinyurl.com/nlyz5gh
about cheap loans,
Thanks for the article.Much thanks again. Fantastic.
chwilowo.pl/forum/najtansze-chwilowki-w-jak