Innkjøp fra NY: Sminke

Hair & Beauty, Travel

Som jeg nevnte tidligere skulle jeg dele opp innkjøpet fra NY i forskjelige kateogirer, denne gangen all sminken. Er utrolig fornøyd med alt, trengte virkelig ny sminke! Kjøpte en del, og kjøpte ekstra mye så jeg har sminke som varer en del. Ingen av produktene skal være testet på dyr, for de som lurte på det :-)

TOO FACED:

Too Faced, øyenskyggepalett som jeg fikk av mamma, sjokoladepudder og kost


BOBBI BROWN:

Foundation fra Bobbi Brown, de sitter veldig godt og er behagelig på huden. Noe av det bedre jeg har hatt!

VICTORIA'S SECRET:

Mine nye favoritter - det er disse jeg har hatt på flere av bildene tatt i NY og da jeg kom hjem! De som lurte på hvilken lebestift jeg bruker, så er det altså disse to som varieres!
Denne rougen ser veldig rosa ut, men den blir kjempefin på!
Solpudder
Lip plummeren, prøvde den ut på noen av bildene jeg postet lenger ned. Flere som reagerte på at jeg hadde så store lepper, så den funker jo litt! Haha, det skal sies at den svir veldig..

Kroppssprayer - de lukter herlig og er ikke så sterk som parfyme, og mye billigere!

I.D.BARE MINERALS:

Mineralpudder foundation og grønn øyenskygge + en rosa pudderkost


NEGLELAKK: div merker

Mangel flotte farger, har fått heelt litt dilla på jordfarger og sterke farger, haha! Når det gjelder dyretesting så mente de inne på Sephora at ingen av merkene de solgte der var testet på dyr. De selger Smashbox, og de er underlagt Estee Lauder som fremdeles skal teste på dyr, så jeg turte ikke kjøpe noe fra Smashbox i det hele tatt. Selv har jeg lest noen steder at Sephora sitt eget merke tester på dyr, mens andre steder står det at de ikke tester på dyr. De som jobber der sa at produktene i merket Sephora ikke er testet på dyr, vet ikke helt hva jeg skal tro? Kjøpte neglakkene før jeg fikk vite at noen mente det var dyretestet..

Hva syens dere om innkjøpene?

Liker

Kommentarer

I am curious to find out what blog system you happen to be utilizing? I'm having some small security problems with my latest blog and I'd like to find something more risk-free. Do you have any recommendations?
tinyurl.com/pnohghf
quest bar recipes,
wonderful points altogether, you just won a brand new reader. What might you suggest in regards to your submit that you just made some days ago? Any certain?
twitter.com/QuestBars1/status/563373153468