in my feelings

Blog

Hello sunshines! Da var det en ny uke igjen og denne er enda mer travel enn den forrige.. Jeg gleder meg så mye til å fortelle dere om hvorfor jeg er så opptatt, det er nemlig ikke så lett å holde på denne hemmeligheten her, hehe. Eller, det er vell mer en nyhet enn en hemmelighet, men dere skjønner greia 😏 Jeg har satt opp en plan for hva jeg skal få gjort ila uken, og det er en del punkter på den planen. Bloggen står på listen, så selv om jeg kommer til å springe mye rundt - skal jeg få sette meg ned og skrive til dere!

Men, nok om det! På lørdag hadde jeg venner på besøk hos meg og herregud så gøy vi hadde det. Jeg koste meg så mye og det var toppstemning både hos meg og videre på byen. Skulle virkelig ønske at jeg hadde en film fra hele kvelden, for det skjedde så mye morsomt. Jeg og Camilla tullet med at vi skulle ha filmet en ''get ready with us'' video, for vi gjør så mye rart samtidig som vi fikser oss. Det er ikke rart at det tar så lang tid, haha! Det er også lenge siden jeg har hatt det så gøy ute, og det er takket være de fantastiske venninne mine 💃❤

Fineste Aysen og meg! Hun stiller alltid gledelig opp på bilder med meg, hehe. En liten fun fact; vi ble først ordentlig godt kjent når vi dro til Bali sammen. Før den turen hadde vi bare møttes et par ganger!

Nå er planen å dra til Simen, vi skal grille på en strand like ved han og det tror jeg blir veldig koselig! Kjenner at det blir godt å slappe av i kveld ettersom hele dagen har vært ganske følelsesladd og stressende. Noen takler stress bedre enn andre I quess 🙅 Ønsker dere en suuperfin mandag videre! Hva er deres planer i kveld?

Liker