I'M BACK AND WITH GOOD NEWS

Riktig godt nyttår, dere!

Det føles ut som en evighet siden jeg sist skrev til dere, og det er det nesten også. Jeg bestemte meg for å ta en pause i eksamensperioden, men den pausen strakk seg visst over hele ferien. Jeg trengte å slappe av og koble helt ut og det har vært godt for både kropp og sjel. Men, det har klødd i fingrene etter å skrive til dere, og det har skjedd utrolige ting siden sist!

Avslutningen på 2019 var helt fantastisk og året 2020 lover skikkelig godt. Klokken 00:00 den 01.01.2020 gikk Simen ned på kne og vi er nå forlovet! ♡ Åh, det føles både uvirkelig og fantastisk å skrive det. Jeg føler meg så lykkelig & forelsket og det kribler i magen hver gang jeg tenker på frieriet. Det var alt jeg kunne drømme om, og jeg gleder meg til å spille inn en video der jeg forteller dere om det. Jeg kommer også til å svare på spørsmål dere eventuelt kan ha rundt det hele. Åh. som jeg gleder meg til å sette meg ned og skravle om alt!

Det var uten tvil det beste, vakreste, mest romantiske og spesielle øyeblikket jeg noen sinne har opplevd, og jeg kunne ha snakket om det i evigheter.

En million ganger ''JA!!'' ❤️❤️❤️


Planen for bloggen fremover er å skrive innlegg når jeg har noe spesielt å dele, så det blir nok ikke et innlegg fast hver eneste dag. Jeg vil at bloggen skal være et slags fristed, hvor jeg kan skrive om hva som helst, når som helst.. Jeg håper dere forstår! Jeg er mest aktiv på Instagram (sofiekvellandno) og snapchat (sofkvelland), men jeg kommer til å være mer aktiv her enn tidligere.

Nå skal jeg få unnagjort litt mailer og skrive et par utkast, så hører dere fra meg snart igjen! Ønsker dere en nydelig helg

Liker