I'm back!

Blog

Heei fine, fine leserne mine! Nå er jeg endelig tilbake og med en splitter ny macbook :-) Jeg elsker den og etter en liten bloggpause, har jeg fått masse inspirasjon! Det har vært deilig med en liten pause til å samle opp ideer og nå har jeg så mye å fortelle dere. Siden sist har walk in closet skjedd nede i kjelleren, og dere kommer til å le dere i hjel når dere ser før bildene!! Alt er virkelig mulig hvis man går inn for det, hehe.

Jeg kan starte med å fortelle litt om gårsdagen! I går var jeg på Outdrop Clothing sitt releaseparty, og det var sinnsykt gøy! Jeg har aldri vært på et moteshow før og ble virkelig ikke skuffet. I slutten av denne måneden slipper Emil Ringheim debutkolleksjonen til sitt eget unisex streetwear merke Outdrop. Kolleksjonen består av utrolig kule klær, og det er bare å følge med på Emil, for han kommer til å nå langt!

- Noen bilder fra eventet -

Antrekket mitt for kvelden:

Denne singletten bestilte jeg på nettet i 2010 og jeg har den enda, haha! Ikke en singlett jeg bruker så ofte, men synes den passet til stilen og det er alltid morsomt å prøve ut noe nytt :-) Nå skal jeg få gjort ferdig noen utkast til dere, og jeg gleder meg til å oppdatere dere om alt som har skjedd!

Ha en super lørdag <3

Liker

Kommentarer