#ikkesponset

#Ikkesponset

Hei! De siste dagene har jeg tenkt veldig mye på hvordan bloggverden var før (da jeg startet), i forhold til hvordan det er i dag. Bloggverden er en stor business, og influencere generelt tjener hundrevis av penger på sponset produkter og reklame. Jeg synes personlig at det er gøy å få oppdrag og jobbe med ulike annonsører, men samtidig savner jeg hvordan det var før, og det tror jeg ikke at jeg er alene om.

Da bloggverden startet og før sponsing av produkter ble så stort som det er i dag, så skrev bloggere om produkter de genuint likte. Vi blogget om sminkeprodukter vi elsket og klær vi hadde kjøpt, fordi vi ønsket å tipse og dele våre erfaringer - og det var ingenting mer bak det enn som så. Vi la ut bilder av produkter vi hadde kjøpt selv og gledet oss til å teste, klær vi fant på nett som vi ønsket oss og lignende. Nå i dag er det derimot veldig annerledes. Det er dessverre ikke ofte at jeg ser influencere vise frem sine favoritter, uten at det er sponset. Overalt på Instagram står det #annonse, #reklame, #sponset og det har jo tatt helt av! Det er selvfølgelig noen som forsatt er flinke på å dele sine genuine meninger og ikke bare skrive om ulike ting når det er sponset, og en av dem vil jeg være!

NB! Før jeg forteller om min nye serie, vil jeg si at jeg kommer forsatt til å ha annonser i blant. De som følger meg på sosiale medier ser at det ikke er ofte jeg reklamerer, men jeg gjør det hvis det er et godt samarbeid og et produkt jeg virkelig kan stå for. Jeg kommer ikke til å slutte helt med annonser, men jeg kommer til å bli mye flinkere til å anbefale produkter til dere og vise dere fine ting, som IKKE er sponset og! Med det starter jeg #ikkesponset- serien.

Liker

Kommentarer