#ikkesponset - min sminkefavoritt!

#Ikkesponset

Hei hei, dere! I dag er det tirsdag, som betyr det aller første innlegget for #ikkesponset serien min! Det er også mitt andre innlegg på min nye blogg, og hittil trives jeg super godt. Servicen er utmerket, det er lett å lære seg designet og jeg har funnet så mange nye & fine bloggere å lese! Som dere kan se er alle de gamle innleggene flyttet over, samt bloggnavnet. Jeg er nå offisielt en Nouw Blogger, wohoo!

Nå er det på sin plass å starte her, jeg vet at mange har ventet og det gjør meg så glad å høre at dere er spente på serien og liker ideen. Jeg kommer til å dele ting jeg liker/ vil anbefale 1-2 ganger i uken, så det er bare å komme med forslag til hva dere ønsker å se. Husk at ingenting av det som blir nevnt er sponset eller reklame.

Det første jeg vil anbefale til dere, er min siste favoritt i sminkepungen! 💄

PEACH PERFECT MATTIFYING SETTING POWDER

Dette setting pudderet kjøpte jeg da jeg var i New York, og jeg vet virkelig ikke hva jeg drev med før jeg hadde det. Det redder huden min når jeg er oljete, hjelper til med å holde sminken på plass i 14 timer (!) og nesten best av alt; pudderet lukter fersken! Sminke som lukter godt? Oh yes! Når jeg sminker meg skikkelig, da mener jeg typ fest sminke og slikt - så bruker jeg en del concealer. Da er dette setting pudderet midt i blinken, ettersom den setter sminken utrolig godt og matter ned på ''glansen'' concealeren gir meg. Å påføre setting pudder over sminken synes jeg gjør hele resultatet mye finere og smooth, og det fungerer kjempebra til å touche opp sminken utover kvelden hvis man trenger det. Rett og slett en liten livredder!

F O R D E L E R:

- Behagelig & lett konsistens

- Enkel å påføre

- Holder sminken på plass

- Lukter godt

- Ikke testet på dyr

Jeg bruker denne lille & spisse beauty blenderen fra Morphe til å påføre setting pudderet. Denne beauty blenderen vil jeg også anbefale, jeg kjøpte to stykker for et halvt år siden og bruker de hele tiden! Jeg synes det er mye lettere å påføre setting pudderet med en slik en, fremfor en vanlig kost. Men hver sin smak, selvfølgelig!

Jeg håper dere likte dagens anbefaling, og at dere roper ut om det er noen produkter dere ønsker at jeg tester for eksempel! Ønsker dere en veldig fin kveld videre, vi blogges mer i morgen!

Liker

Kommentarer

shamsalsammer
shamsalsammer,
Tonje,
Beklager at jeg ikke kommentere innlegget, men vurderer selv og bytte plattform. Hva er de positive fordelene med nouw?
topee.blogg.no