I morgen reiser jeg til..

God kveld, fine!

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å pakke og befinner meg for øyeblikket hjemme i Oslo. I morgen bærer turen videre til... Frankrike! Nærmere bestemt Albi. En by jeg aldri har vært i før! Vi skal heller ikke på hvilken som helst ferie. Mamma skal nemlig konkurrere i styrkeløft EM!! 💪🏽⚡️ HVOR kult er ikke det? Åh, dere kan tro vi i familien både er stolte og spente. Dette blir helt sinnsykt!

Jeg er så ufattelig stolt over alt mamma får til, hun imponerer meg hele tiden. Jeg gleder meg skikkelig til å se hun konkurrere og heie som bare det!!

Vi har aldri vært i Albi før, og vi har leiebil så vi kommer til å besøke noen av byene rundt. Hvis det er noen som har tips til ting å se / restauranter og lignende - del gjerne!! 🦋 Vi blir i Frankrike til onsdag og jeg kommer selvføgelig til å oppdatere dere mer på reisen!

Alarmen står på kl 07:30 i morgen så nå må jeg komme meg til sengs. Jeg håper dere får en skikkelig fin helg! Har dere lyst til å se fler oppdateringer må dere gjerne legge meg til på Snapchat (Sofkvelland) eller Instagram @sofiekvellandno 🤍

Liker

Kommentarer